+1 yılYasak mı diilmi bilmiyorum ama, onlarca kişinin girdiği küçücük bir havuza nasıl görüyorsunuz ki anlamıyorum, aksıranı tüküren var boğazına su kaçınca, hadi onları geçtim işeyen bile var , onu da geçtim su bu sonuçta ve ister istemez özel bölgelerdeki şeyleri de suya karıştırıyor , senin yerinde olsam 🤮🤮🤮
05 Yorumla- +1 yıl
Gitme zaten, şiddetle tavsiye ederim gitmemeni
- +1 yıl
Leğene su doldurup içine gir daha iyi
- +1 yıl
Şile mi 🤔
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı havuzları temizlemek için attıkları bazı kimyasal maddeler ile güneş kreminin içindeki kimyasal bileşenler reaksiyon gösterip insan tenine zarar verebilir. Bu yüzden bazı havuzlarda krem yahut herhangi kimyasal bir madde kullanmak yasaklanır.
12 Yorumla- +1 yıl
E tabii o yüzden. Bazıları sadece klor atar mesela, klor insan tenine zarar vermez, ama ph düşürücü, çökelti, yosun önleyici, vs. gibi bazı maddeler havuzu daha steril yapar ama insan tenine krem gibi şeyler sürülürse zarar verebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bazı havuzlarda evet. Ozellikle hapli veya ilaçlı havuz derler idrar kacirmayi engelleyen havuzlarda güneş kremi vb... ürünler kullanılması yasaktır
10 Yorumla
+1 yılNe alaka yahu.
İsteyen heryerde kullanabiler. 😁20 Yorumla
+1 yılHavuz atılan kimyasala. gore degisiklik gosterir ama bunu asla bilemezsin
10 YorumlaKendi evimin havuzunda krem kullanmıyoruz. Havuz hijyenik ligi açısından sorun teşkil edebilir.
07 Yorumla
+1 yılKendin'den günes kremli havuzlar da yasak degil.
Salladim. d00 YorumlaBazi yerlerde suyu yaglandirdigi icin soylendigine denk geldim.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir yasak olamaz
12 Yorumla- +1 yıl
Ben surdum devremulkte yasak felan demediler yasak deselerde umrumda olmazdaha çok surerim kimse karışamaz sağlık bu ben sürmek zorundayım Beyazim domates gibi oluyorum😂
Tatille mi çıktın apla
00 YorumlaHavuzda ilaçlı su varsa belki olabilir.
00 Yorumla
+1 yılbildiğim kadarıyla yok bana diyen olmadı
01 YorumlaBazılarında evet
00 Yorumla
+1 yılYasak...
00 YorumlaYasak.
00 Yorumla
+1 yılDuymadm benn
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı