Ne var sevgili de götürse.$eks yapmıyoruz müslümanız diye götürmez mi yani? kaplı bir kızım. Şimdiden boş boş kendin git yazmayın okuyorum üniversitede zatrn ama böyle olmaz erkeğin götürmesi lazım.
Güncellemeler
+1 yıl
Allah aşkına sorularıma parayla sıkıntısı olan abiler gelmesin. Ben sizin sevgiliniz eşiniz değilim sizden bir şey çıkmayacak ya.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 💙
Anca evlenince mi 5 yıldızlı otellere tatile gidebilirim?
Madem kapalısın ve müslümansın evlenmeden yalnız kalınmayacağınıda bilirsin nişanlın bile olsa...
4
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrı oda dediğim için vazgeçmişti eski flört.. Oysa seven erkek mahalle kenarında bile görmekten mutlu olur tabi benimle oraya gitmek orada yemek yemek vakit geçirmek seven erkek olsaydı isterdi bence
Or0sbu ya aklıma geldikçe sinir oluyorum yok sen Allahtan korkuyosun ben de Allah’tan korkuyorum ondan sonra kız gider kadın gelir felan dedi de seven adam götürürdü ya
Seven adam evlenmeden senin zor durumda kalacağın şeyleri yapmaz en başta... sevmek sadece her istediğini yapmak demek değildir.. bazı şeyler zamanında güzel...
Öneri de falan bulunmuşumdur, yapmadım diyorum? Sırf laf atmak için 40 kilo birine şişko demek gibi bir şey diyorsun. Ayrıca fakir değil herkes ama her zengin olan zırt pırt tatile mi gidiyor sanıyorsun? Yazık ya bye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Madem kapalısın ve müslümansın evlenmeden yalnız kalınmayacağınıda bilirsin nişanlın bile olsa...
Ayrı oda dediğim için vazgeçmişti eski flört.. Oysa seven erkek mahalle kenarında bile görmekten mutlu olur tabi benimle oraya gitmek orada yemek yemek vakit geçirmek seven erkek olsaydı isterdi bence
O zaman onun niyeti bozuktu...
Or0sbu ya aklıma geldikçe sinir oluyorum yok sen Allahtan korkuyosun ben de Allah’tan korkuyorum ondan sonra kız gider kadın gelir felan dedi de seven adam götürürdü ya
Seven adam evlenmeden senin zor durumda kalacağın şeyleri yapmaz en başta... sevmek sadece her istediğini yapmak demek değildir.. bazı şeyler zamanında güzel...
Hayrı çocuk yapmamak iÇin götürmediğini söylüyor ama bence seven adam götürürdü ayrı odada kaldırırdı öyle değil mi
Evlenmeden sakıncalı ayrı odada olsa... en başta ailen buna müsaade etmemeli... muhafazakar bir aile iseniz...
Etmezler de ben şehirdışında okuyorum napıcaklar hem dee Antalya’da 🌺🤣
Maddi durumun elvermezse evlensen de gidemeyeceksin belki?
Ben erkek değilim eşimin elverir inşallah
İnşallah durumunuz iyi olurda gönlünce tatiller yaparsınız
İnşallah. Flört zengindi çocuğun yazlığı bile var bırak oteli
Evlenince gidebileceğinden emin olman daha garip
Sen miyim ben ya
Ben olamazsın zaten 🙂 Evlen de sonra görürsün
Sennolmam imkansız evet çünkü doğuştan geçmişim o seviyeyi elhamdülillah 💛
? 😂
Sevgili yapmak sevap galiba inandığın din de. Bir de para ile sevgi ölçmek de sevap galiba.
Pardon canım, hangi din o? 😅
Sen burada açık açık yazmıştın sevgilinle zina ettiğini. O kadar günah değildir heralde🌸
CHP muhalefet gibi her yerden çıkıyonn 🥹😁🤣
Bakireyim güzelim ne saçmalıyorsun? Çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun. Neyse evlenince görürsün kim haklı çıkacak.
Muhalefetsin ya git şurdan ülkedeki herkes fakir mi? Yazmıştın yok sevgilim şöyle yaptı böyle yaptı diye neler yaşadıysan ben bilemem
Öneri de falan bulunmuşumdur, yapmadım diyorum? Sırf laf atmak için 40 kilo birine şişko demek gibi bir şey diyorsun. Ayrıca fakir değil herkes ama her zengin olan zırt pırt tatile mi gidiyor sanıyorsun? Yazık ya bye.
🥹🤭
Örnek müslüman (!)
1 kez bile sevgilim şöyle yaptı demedim. İftira attım ve inandığın din de bu günah haberin olsun 🙂 Sana iyi koca parası yemeler
Ellettirirsen götürürler
Ama bana bağımlı aşıksa…
Yine de ister
Ayrı odada kalırız inşallah
İmkansız
Niye
Sarılarak uyumak ister
Onu istedi zaten ben ayrı oda diyince dedi ki her şey $eks değil seninle sarılıp uyumak var…
E tamam kabul et git
Sonra dedi ki sen Allah’tan korkan bi kozsın ben de Allah’tan korkuyorum önden sonra kiz gider kadın gelir dedi götürmedi sence bu bahane miydi
Yoo doğru düşünmüş
Eminsin mi bana para vermemek için bahane gibi geldi
Hayır hayır eminim sen nerde yaşıyosun
Antalya sjskshejd tatil bölgesi
orada peruk tak bişey olmaz dasdasdads
Sahajshah salk o da günah
Günah olduğunu bil biraz günah işle aptl
Yokkk
Hadi at bakim
Güncel olan ne
E gel götüreyim ne var