Siz hiç film sahnelerinden fırlamışçasına elinizde valiziniz, birazdan kalkış yapacak olan otobüse/uçağa geç kaldınız mı? 🥲 Lakin yetişemeyip yanan biletinize defalarca baktınız mı? 🥲 Bütün bunların üstüne derin bir of çekip el mahkum yeni bir bilet aldınız mı? 🥲
Bu duyguyu ancak yaşayanlar bilir. Ancak yaşayanlar...💔
Hiç şehirlerarası seyahatte geciktiğiniz ve biletinizin yandığı bir durum oldu mu?
eski sevgilimle yaşadım üstelik, bir hafta bana gelmişti, dönüşte birlikte İstanbul'a dönüyor olacaktık, pazar günü sabah da İstanbul'a dönüş biletlerimizi almıştık. cumartesi gecesini abartmışız, pazar günü gözlerimizi açtığımız saat tam da uçağın kalkış saatiydi. bana demediğini bırakmadı, iyi bir güzel patakladı. tam da uçuşun sistemi kapanacakken son çağrı bizim için yapılırken çağrı merkezini aramışım bir dayak da biletin yanması yüzünden yemek istemiyorum dedim çağrı merkezi halime acıdı bir güzellik yaptı hiç unutmam, çarşamba gününe bileti taşıdı, aynı gün başka bilet bulamayacağımızı biliyordum çünkü 😂
Evet, oldu. Ankara 'ya çok acil bilet almam gerekti. O an Pendik'teydim. Uçak bileti alsam, havalimanı gideceğim yere uzak kalıyor ve uğraşmak istemedim. Hızlı tren bileti aldım. Az bir süre kalmıştı. (Pendik kalkışlı)
Vakit gelene kadar bir yemek yiyeyim dedim. O an "ulan ben bir şey yapacaktım ama ne" diyorum kendi kendime. Yemeğimi yedim, hesabı ödedim. Yürümeye başladım ve o an Ankara 'ya gideceğim aklıma geldi.. Treni kaçırdım.
Oldu bi dene bi gün ocakta finallerden sonra memlekete dönecem halk otobüsündeyim kar yağışlı akşam 6 saatleri çıkış trafiği vardı ağır ağır dur kalk şeklinde gidiyordu kamil koçun gitmesine 5 dk vardı otogara 1 durak kaldı hemen aradılar hanımefendi gelecek misiniz diye dedim yoldayım trafik var 1 durak kaldı 10 dk bekler misiniz diye tamam dediler otogara geldiğimde otobüs çoktan gitmişti ben de şikayet ettim o günden beri kamil koçu kullanmıyorum böyle bir biletim yanmıştı
En korktuğum şeylerden biridir. Neyse ki manyak bir Başak Burcu olarak o kadar dakik bir insanım ki her yere 2 saat önceden gidip kendimi garantiye alırım
Hmm sen trafik kurbanı olmuşsun, o kötü olmuş 😕 yaşadığın şehirle de alakalı bir durum sanırım bu, İstanbul'da falan trafik baya yoğun oluyormuş. Mesela burada trafik ne kadar yoğun olsa da 40-45dkde havaalanına da otogara da gidilebiliyor. Neyse iyi tarafından bak olaya, bir daha ki sefere trafiği de hesaba katıp biraz daha erken çıkarsın artık 🙄
Geçenlerde biletimi ters yön almışım arkadaş fark etti söyledi bi tonda alay etti sonra ben iptal edip değiştirdim sorun olmadı ama o sonrasında ters yön almış ve fark etmedi onun parası yandı
Bu yaşıma kadar şehirlerarası bir yolculuk yapmadım otobüs veyahut uçak firması ile. Hep binek araba ile yaptığımız için bu tarz sıkıntılarla karşı karşıya kalmadım.😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İstanbula ilk gittiğimde yanlış havaalanına gitmem sonucu biletim yanmıştı ucagıb kalkmasına 15 20 dk vardı o kadar sürede yetişmem imkansız dı
Bilmem hiç denemedim şehir dışına çok çıktım ama uçakla gitmedim harbi ya niye gitmedim bu soru bana kendimi sorgulattı 😂thx bir sonraki seyehatim uçakla olacak
Haha rusyaya giderken lounge da uyuya kalmıştım 🤣 artık bilet takibi yapıp uyandırıyorlar ama eskiden uyandırıyorlardı.. Tabiki bavul vs gitti. Bende 6 saat sonraki uçağa paşa paşa bilet almıştım :))