Tatil & Seyahat "Her sene gitsem de bıkmam" diyeceğiniz tatil yeri neresi? Yabababadu Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her sene gitseniz de sıkılmayacağınız ve her gidişinizde "Seneye de net buradayım" diyeceğiniz tatil yeri neresi? Benim kesinlikle Bodrum🌴 "Her sene gitsem de bıkmam" diyeceğiniz tatil yeri neresi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Antalya 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Öyle bir hayatımız yok maalesef evden işe işten eve 0 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Valla hiç tatile gitmedim ve gitmem de, benim tatil anlayışım tüm aile toplanıp mangala gitmektir. 0 0 Yorumla
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Tatil olarak farkli yerler daha iyi geliyor ama İstanbul 'u çok severim nedense 0 0 Yorumla
baris97850 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Soru tatile gidebiliyor muyuz olsa daha iyi olurdu :D 0 0 Yorumla
Baran1979 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Tabiiki Bodrum. Orada farklı bir enerji var. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Türkiyee 1 1 Yorumla AkrepburcuErkegii07 +1 yıl İstanbul'a gel bu yaz Reda. 😂 Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 489 cevap paylaştı. Kesinlikle ölüdeniz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Antalya
Öyle bir hayatımız yok maalesef evden işe işten eve
Valla hiç tatile gitmedim ve gitmem de, benim tatil anlayışım tüm aile toplanıp mangala gitmektir.
Tatil olarak farkli yerler daha iyi geliyor ama İstanbul 'u çok severim nedense
Soru tatile gidebiliyor muyuz olsa daha iyi olurdu :D
Karadeniz de bir ilçe
Tabiiki Bodrum. Orada farklı bir enerji var.
Amerika gitmedim ama maalesef gitmek isterim
Türkiyee
İstanbul'a gel bu yaz Reda. 😂
Didim
karadeniz
Bodrum
Kesinlikle ölüdeniz
Muğla ölüdeniz
Manavgat Side
Mersin.
Hiç tatile gitmedim.