Tatil & Seyahat Hangi ay tatile çıkmayı planlıyorsunuz? MrSakal Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben Temmuz ayında çıkacağım. Bayram tatiliyle birleştirmeyi planlıyorum. Hangi ay tatile çıkmayı planlıyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ağustos gibi 0 0 Yorumla
burcusolak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kısmet olursa bende Temmuz ayında tatile çıkmayı planlıyorum. 1 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Herkes bayrama denk getiriyor. 😂 Yorumla
ImpossiblePrincess Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl büyük olasılıkla Temmuz sonu 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Herkes Temmuz gibi akın ediyor sıcak sulara. 😂 Yorumla
cnsuclk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bu yıl planlayamıyorum 😂 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Hayırlısı olsun. 😊 Yorumla
mertaydn61 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl İnşallah yazın Temmuz ayında İstanbula gideceğim 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Haydi bakalım, hayırlısı. Yorumla
eureshpek Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Fırsatını bulduğum ilk ay... 0 2 Yorumla MrSakal +1 yıl İşler yoğun herhalde. Yorumla eureshpek +1 yıl Ya 5 yıldır ülkeye ve Mersin'e gidemedim. Şirketi yönetiyorum. İşler inanılmaz yoğun... kendime bile vakit ayıramıyorum.. birde şunun cevabını bulmak için gelecem Türkiye ye , oradan bakınca Almanya bizi kıskanıyor mu? Kıskanmıyor mu? Yorumla
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Para yokki evde oturucaz. Ne tatili. 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Sen de haklısın. Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Belirsiz ancak uzak doğu planım var. 😃 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Oo, süpermiş.
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hiçbir ay diye bir ay var mı? 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Direkt 'Tatile çıkmıyorum' var. Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Haziran sonu Temmuz başı gibii 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Ben öyle yapacağım. Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 490 cevap paylaştı. Önümüzdeki ay İstanbula geliyorum. 1 0 Yorumla
pelinipeksade Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Temmuz Ağustos 1 1 Yorumla MrSakal +1 yıl İdealdir. 😊 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl 30 Haziran 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Yıllık izin mi? Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ağustos sonu 🇹🇷 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Yazı tam anlamıyla bitirmek. 👍🏻 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl eylülde kısmetse 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Şimdiden iyi tatiller. Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatil yok maalesef 0 2 Yorumla MrSakal +1 yıl Üzüldüm senin adına... Yorumla SadeceNuray +1 yıl :// Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Haziran 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Az kalmış. 😊 Yorumla
Leydix Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ağustos ve eylül 1 2 Yorumla MrSakal +1 yıl Eylülde çıkanı da çok gördüm. Yorumla Leydix +1 yıl En ucuz zaman ekim aslında Yorumla
Filozof8787 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Ocak 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Kış tatili diyorsun. Yorumla
TheDeparture Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Haziran sonunda 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Çok az kalmış diyebiliriz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ağustos gibi
Kısmet olursa bende Temmuz ayında tatile çıkmayı planlıyorum.
Herkes bayrama denk getiriyor. 😂
büyük olasılıkla Temmuz sonu
Herkes Temmuz gibi akın ediyor sıcak sulara. 😂
Bu yıl planlayamıyorum 😂
Hayırlısı olsun. 😊
İnşallah yazın Temmuz ayında İstanbula gideceğim
Haydi bakalım, hayırlısı.
Fırsatını bulduğum ilk ay...
İşler yoğun herhalde.
Ya 5 yıldır ülkeye ve Mersin'e gidemedim. Şirketi yönetiyorum. İşler inanılmaz yoğun... kendime bile vakit ayıramıyorum.. birde şunun cevabını bulmak için gelecem Türkiye ye , oradan bakınca Almanya bizi kıskanıyor mu? Kıskanmıyor mu?
Para yokki evde oturucaz. Ne tatili.
Sen de haklısın.
Belirsiz ancak uzak doğu planım var. 😃
Oo, süpermiş.
Hiçbir ay diye bir ay var mı?
Direkt 'Tatile çıkmıyorum' var.
Haziran sonu Temmuz başı gibii
Ben öyle yapacağım.
Önümüzdeki ay İstanbula geliyorum.
Ağustos ayı büyük ihtimal
Temmuz Ağustos
İdealdir. 😊