Çeşme Plajları Aya Yorgi Koyu Alaçatı Çark Plajı Ilıca Plajı Delikli Koy Şifne Plajları Boyalık Plajı Çiftlikköy Plajları Ovacık Plajı Ildırı Plajı Altın Kum Halk Plajı Dalyan Kocakarı Plajı Paşalimanı Koyu Pırlanta Plajı Tekke Plajı Güvercinlik Kleopatra Plajı Sole Mare Ayayorgi Kafepi Alaçatı Cove Ayayorgi Beach Fly-inn Beach Club Rise’n Shine Alaçatı Madeo Beach Spiaggia Grande Alaçatı Plage Isolee Beach Before Sunset Beach Urla Plajları Kum Denizi Plajı Altınköy Koyu Demircili Plajı Çeşmealtı Mavi Plajı Özbek Akkum Plajı Gelinkaya Yassıcaada Halk Plajı Yarımada (Karantina Adası) Melengeç Plajı, Demircili Köyü Deniz Yıldızı Plajı Gülbahçe Sahili Balıklıova Sahili Marika Beach, Altınköy Karaburun Plajları Bodrum Plajı Dolungaz Koyu Mimoza Koyu Kuyucak Plajı Akvaryum (İncirlikoy) Plajı Boyabağı Koyu Ardıç Plajı Ayıbalığı Koyu Kaynarpınar Manal Koyu Kocakum Plajı Korsan Plajı Menderes Plajları Çukuraltı Halk Plajı Gümüldür Halk Plajı Orta Mahalle Halk Plajı Yoncaköy Plajı Ahmetbeyli Halk Plajı Kargacık Koyu Restoran ve Plaj Foça Plajları Eski Foça Halk Plajı Yeni Foça Halk Plajı Sazlıca Koyu Plajı Mambo Beach Club Club Mackerel Hanedan Beach Foça Belediyesi Karakum Plajı Vodoo Beach Club Aliağa Plajları Aliağa Polis Plajı Ağapark Plajı Şakran Plajı Çandarlı – Dikili Plajları Çandarlı Halk Plajı Dikili Halk Plajı Bademli Halk Plajı Kalem Adası Garip Adası Akvaryum Koyu Fame Beach Pissa Koyu Killik Koyu Küçük Zindancık Koyu Hayıtlı Koyu Kayra Plajı Seferihisar Plajları Teos Ormancı Kampı Ekmeksiz Plajı Akarca Plajı Akkum Plajı Gemi Suyu Mevkii Halk Plajı Ürkmez Halk Plajı Ömür Beldesi Halk Plajı Doğanbey Havacılar Sitesi Önü (Şahap Can Halk Plajı) Doğanbey Sakızağacı Mevkii Halk Plajı Tahsin Ar Tesisleri Girlen Plajı Güzelbahçe Plajları Güzelbahçe Halk Plajı 2. Liman Plajı Selçuk Plajları Pamucak Plajı Çeşme Plajları Aya Yorgi Koyu Hepsi İzmir seç beğen
Ben birkaç yazdır ayni yere gidiyorum yazlik olduğu için. Benim çok beğendiğim bir yer. Gitmek istersen seferihisar/sığacık veya ürkmez tarafını öneririm.
sanırım herkes tatilden geldi bir biz kaldık 😂😂 tatil planları yapıldı hersey hazır ama zamanı var. Koskoca bir seneyi bitirdimde tatile gitmek için 1 ay gecmiyor gibi hissediyorum. Ya da bu sene beni çok yıprattı ve yordu 🙄. Soruna gelecek olursak her sene tatil planımızı kıştan yapıp rezervasyon yaptiriyorduk bu sene farklilik olsun dedik gezgin hayatı yasayalim 2 hafta ege akdeniz karadeniz bölge turu yapcaz insallah