Selamlar herkese. 🖐️Pandemi nedeniyle son 2 - 3 senedir tatil yapamayan büyük bir çoğunluk var. Hazır her şey yavaş yavaş normale dönmüşken kardeşim ve bir arkadaşımla beraber 4 yıl önce gidip yeniden görmek istediğim ülkelere tatile çıktık. İtalya'dan sonra durağımız Hollanda & Amsterdam oldu. Sonraki şehrimiz Utrecht..
Kutuplara gitmiştim buzlara karşı şezlongda uzandım kendim gibi biirlerini izledim yahu nereye gideceğiz en uzun gittim yer kanada oldu sonrası Kıbrıs ulan görmemişler gibi orada burada oldum demenin ne anlamı var
Tatil dediğin bir şehre gitmek ülke gezmek değil gezmek değil sadece kafanı dinleyecegin bir yer varsa işte orada tatil orası zannedersin burdakiler dünyayı gezmiş ulan ceplerinde para yok kadinj erkeği dilencilik yapma peşinde sen tatilden bahsediyorsun kız erkeği nas yerim erkek kızı nasıl yerim pesindeler musvetteler
Eylül başı Ayvalık Cunda da güzel bir iki gece geçirdim, sonrasında hafta sonu Datça’ya kaçtım. Bu sene daha açamadık sezonu, İstanbul’da donuyoruz hâlâ 🥶…