Güzel bir tatile çıkmak için uygun fiyatlı ucuz olan yerler neresi olur?

Öncelikle keyifli tatiller dilerim. Sizin icin bir kac yer önerim olacak umarım dilediğiniz gibi bir tatil yapabilirsiniz 😊
Didim / Manastır koyuUzun bir sahil şeridine sahip olan Didim'de sakinliğe doyacağınız bol oksijenli bir tatil yapabilirsiniz. Ozellikle bu koy sizin istediginiz her seye sahip ve bircok tatil yöresine gore uygun. Sessiz sakin ve Deniz kıyısı muhtesem.
Bartın/ Amasra
Fiyat olarak Bodrum Marmaris gibi tatil bolgelerinin yarı yarıya diyebilirim. O eşsiz manzarasi dogal güzelliği ile insani içinde büyülüyor. Karadenizin mukemmel manzarasi ve doğasıyla tatil hiç bitmesin diyebilirsiniz.
Avşa / Balıkesir
Buraya ilk geldigimde beni burada bırakın gidin demiştim. Hic istemeyerek evimin yolunu tuttum. Balikesirin ozelliklerini hepimiz zaten biliyoruz. Mesela kaz dağlarının dibinde olması bile insanı cezbediyor 😊
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Nerede yaşadığını da yazsaydın sana yakın bir yer bulunabilirdi.
Geçen yaz Fethiye tarafına gittik biz kamp yapmaya.
Orada güzel yerler var.
Otel mi, apart mı, kamp mı ne istediğinde önemli..
Gogıl’a yazarak da bulabilirsin..
kıbırsa uçak biletini ucuz zamanda al, ayak basılmamış incecik kumlarda harika tatil yap.
bence hayli hayli yeter hatta orada 1 hafta araba da kiralarsın kalacak yere para vermezsin tabi tercih senin. senin yerinde olsam tek tatile çıkacaksam ve heyecanı seviyorsam, merağımda varsa kesinlikle bunu düşünürüm. kıbırstaki sahiller efsane diyeblirim. istersen netten karpaz veya glabsides yaz kumun kalitesini ve sahilin güzelliğini görebilirsin.
Beraber aracimla bozcaadaya gidelim
Ucuz otel tut
şu an neredesin
Muğla akyaka
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş