Bazen günübirlik bazen ise kalacağınız gun kadar indirimli fiyatlarla tatil yapmaniza olanak sağlıyor ve rehber veriliyor.

Güncellemeler
+1 yıl
süper soru 💖

Pandemi dönemindeyiz bence yinede, korona tam olarak bitmiş değil. Onun için sıcak bakmıyorum ve birde Turla tatil daha ekonomik olsa da kişi gruba uymak zorunda oluyor. Bu durumda bir dezavantaj bence
Evet turlarla gezmeyi seviyorum.. hem kendi imkanınla gitmesi zor yerleri gezdiriyorlar hem de Bilgi veriyorlar. 2-3 günlük zaman diliminde çok fazla yeri gezme fırsatı yakalıyorsun
Yurtiçi ise sıcak bakmıyorum. Çünkü İnternet ortamında yorumlar üzerine hareket ediyorum.
Yurtdışına gidersem şayet tura sıcak bakarım ya da daha önce gitmiş bir insanlar gitmeyi tercih ederim.
normalde kendi programımı yapmayı, planlamayı seviyorum ancak bazı turlar bireysele göre fiyat performansta daha avantajlı olabiliyor
Cevap
10Cevap
Sadece sevgilimle tatil yapardım ikimiz başka kimse olmadan
Hayır.
Kendi yağımda kavrulmayı daha çok seviyorum. Gerekirse kaybolayım ama o tecrübeyi yaşayayım. Birilerine bağlı olmayı sevmiyorum.
Ben hep kendim çıkıyorum turla hiç gitmedim güzel olabilir belkide denenebilir
Yere göre değişir kültürel tatil yapmak istiyorsan tur daha güzel bence
Çanakkale ve bursa gezisine katılmıştım esasında güzel oluyor rehber her şeyi anlatıyor. Sonra kendi şartlarında gidip gezmesi daha güzel.
Oha ciddi olamazsınız djdjd
Hayir kesinlikle, tatilimi herkesten bagimsiz, özgür bir sekilde gecirmeyi seviyorum.
Evet, bir rehber eşliğinde güzel olabiliyor
hayır, çok sıkıcı bir fikir gibi geliyor.
Çok güzel ve mantıklı
Geceliği 400 $ olan otelde kalıp 1000$a tatil yapıyorsun hem her şey dahil 9 gün.
Hiç bir zaman öyle Bi fırsatım olmadı maalesef.
Bağımsız olmayı tercih ediyorum.
Evet bakıyorum
İlk keşif için evet.
Eh yani
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?