Tatil & Seyahat En güzel yaz tatili sevgiliyle mi olur aileyle mi? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kiminle tatile gidilirse o yaz tatili muhteşem olur? Güncellemeler+1 yıl Tatil kiminle yapılırsa o tatil çok daha güzel geçer? En güzel yaz tatili sevgiliyle mi olur aileyle mi? Cevapla Tatil Soruları En Güzel Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Fasafiso_Bunlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaz kış full çalışan biri olarak söylüyorum tatil olsun yeter 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sevgilim ile ne işim olur evlenelim öyle gidelim sonra tatilde günaha gireriz 1 2 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl 😎😎 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben sevgilimi tercih ederdim. Aile kabak tadı veriyor. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgiliyle tabiki. Aile ile gidilince hep onlarla aynı seyi yapmak durumunda oluyorsun. Ya da buna seni zorluyolar😄 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Esimlen tatile gitmeye tercih ederim, ve aileylende bir kac gunlugune yazliga gitmeyi 1 2 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl En güzeli Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Gidiyor musun bu yıl tatile Yorumla
ali_x1241 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Sevgili ile olurdu iyi olurdu ama sürekli benden ayrıldıkları için uzun zamandır fırsat olmuyor. İnşallah bir gün tekrardan fırsatım olur. 1 0 Yorumla
Niisaaatess Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl İkisinin de yeri ayrı tabiki eğlenmeyi bilmek mesele 2 0 Yorumla
syklopn52 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Ben sevgiliyi tercih ederim aileyle de olur da sevdiğim le bir başka olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ailesiyle herhangi bir sosyal aktiviteden zevk alan var mı cidden tabii ki sevgiliyle 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Tek başına bana gore.. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. Aileyle tatil olmaz :d 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Her türlü tatilin en güzeli tek başına olur.. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatilin yazı kışı olmaz bende. Yalnız iyidir. 1 0 Yorumla
Yusuf0138 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Sevgili ile ateşli olur. Aile ile mutlu olur 1 0 Yorumla
seminta02 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 45% +1 yıl Arkadas 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tek başına olur 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 689 cevap paylaştı. İkisi de 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bana göre sevgilimle 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 334 cevap paylaştı. Sevgiliyle. 1 0 Yorumla
RedLipsssz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl sugar daddymleeeeee 2 2 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla baygizli6 +1 yıl Him bencede :) Yorumla
Selinnnselinnnselin Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sevgili 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yaz kış full çalışan biri olarak söylüyorum tatil olsun yeter
😎👍
Sevgilim ile ne işim olur evlenelim öyle gidelim sonra tatilde günaha gireriz
😎👍
😎😎
Ben sevgilimi tercih ederdim. Aile kabak tadı veriyor.
😎👍
Sevgiliyle tabiki. Aile ile gidilince hep onlarla aynı seyi yapmak durumunda oluyorsun. Ya da buna seni zorluyolar😄
😎👍
Esimlen tatile gitmeye tercih ederim, ve aileylende bir kac gunlugune yazliga gitmeyi
En güzeli
Gidiyor musun bu yıl tatile
Sevgili ile olurdu iyi olurdu ama sürekli benden ayrıldıkları için uzun zamandır fırsat olmuyor. İnşallah bir gün tekrardan fırsatım olur.
İkisinin de yeri ayrı tabiki eğlenmeyi bilmek mesele
Ben sevgiliyi tercih ederim aileyle de olur da sevdiğim le bir başka olur
Ailesiyle herhangi bir sosyal aktiviteden zevk alan var mı cidden tabii ki sevgiliyle
😎👍
Tek başına bana gore..
😎👍
Aileyle tatil olmaz :d
😎👍
Her türlü tatilin en güzeli tek başına olur..
😎👍
Yalnız veya arkadaşla.
Tatilin yazı kışı olmaz bende. Yalnız iyidir.
Sevgili ile ateşli olur. Aile ile mutlu olur
Arkadas
😎👍
Tek başına olur
😎👍
İkisi de
😎👍
Bana göre sevgilimle
😎👍
Aile
😎👍
Sevgili arkadas