Tatil & Seyahat Çamlıca kulesine hiç çıktınız mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok bi esprisi yok bence. Girişler de ücretli.Mitolojiye göre kuleye İlk kiminle çıkarsanız onunla evleniyormuşsunuz😃 Çamlıca kulesine hiç çıktınız mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Mitoloji için bir İtalyan erkeği ile çıkayım bari😅 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yiğido olsun😅
Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Galata kulesi değil miydi o? Bu arada bu da yalan, denendi. 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu bir komploo Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 636 cevap paylaştı. tepeye çok çıktım da kuleye hiç çıkmadım artık çıkmam zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye artık 😃 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Çıkmadım. Hangi işsiz uydurmuş acaba onu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Müzmin bekarlardır 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mitoloji için bir İtalyan erkeği ile çıkayım bari😅
Yiğido olsun😅
Galata kulesi değil miydi o? Bu arada bu da yalan, denendi. 😂
Bu bir komploo
tepeye çok çıktım da kuleye hiç çıkmadım artık çıkmam zaten
Niye artık 😃
Çıkmadım. Hangi işsiz uydurmuş acaba onu
Müzmin bekarlardır 😃