Ve haliyle Eskişehire gitmek istiyorum. Nereleri gezebilirim?
Tek başına gitmek eğlenceli olur mu? ://

Eskişehir'in o kadar cok gezilecek ve guzel yerleri var ki
mesela odun pazarı evleri, porsuk çayı adalar, sazova parkı, kurşunlu cami külliyesi, balmumu heykeller müzesi, Atlıhan el sanatları çarşısı, odunpazarı muzesi, Kentpark, Eti arkeoloji muzesi, Eskişehir hayvanat bahçesi, şelale park, doktorlar caddesi, çağdaş cam sanatları muzesi, iki eylül caddesi, haller genclik muzesi, devrim otomobili, Eskişehir havacılık müzesi, kurtuluş müzesi, Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Tarihi Müzesi, lületaşı müzesi, TCDD müzesi, Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi, Taşbaşı çarşısı, Eğitim Karikatürleri Müzesi, ahsap eserler müzesi, Esminyatürk (Türk Dünyası Şaheserleri Parkı), türk dünya bilim kültür sanat merkezi, kanlikavak parki, şehri aşk adası, sabanci uzay evi, arasta çarşısı, Reşadiye cami, dede korkut parkı, musaozu tabiat parkı, midas anıtı Yazılıkaya, Eskişehir hamamları tarihi ve kültürel olarak cok var. En guzel üniversite sehirleri arasinda yer alıyor.
Evet üniversite ve yaşam seviyesi olarak üst bir şehir. Bu kadar çok gezilecek yer var bide.
Peki diğer soru için ne düşünüyorsun?
Yani bu kadar yer tek başına gezilir mi?
grandmaster @pnrakgl teach me how to get connection with other peoples (・ω・) つ⊂(・ω・)
orada okumuyorum ki :/
Küçük bir şehir, tek başına takılmayı seviyorsan sorun olmaz. Eskişehir'e geçen sene gittim, taze bilgiler için bu konuda yazdığım bence'me bakabilirsin. ✌😎
Cevap
2Cevap
Şelale Park, Odunpazarı'ndaki tarihi evler, Kurşunlu Camii, Porsuk Çayı, Doktorlar Caddesi, Haller Gençlik Merkezi, ES Park, Sazova Parkı.
Tiryaki Kafe var Odunpazarı taraflarında orası çok güzel. Tost yiyip çay içebilirsiniz.
Doktorlar caddesi, hamam yolu, odunpazarı evleri şelale park, kanlıkavak parkı, şelale park, barlar sokağı, Espark avm. Buraları gezebilirsin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?