Ben geçen yıl tek başıma çıktım 🙂 Hiç tanışma amaçlı değildi tamamen sörf paraşüt hayatın tadını çıkarma amaçlıydı. Fethiyedeydim o kadar güzel insanlar tanıdım ki yani her şey gelişti tadını çıkardığım bi tatil oldu, diğer yorumlarda bi hanımefendi yazmış gerçekten akışına bırak hayat akışında güzel ☺️
"Şahsi düşüncem" Öncelikle tatilde kendisine bir partner bulmak umuduyla yola çıkan birisinin yolda lastiği patlar. ve yarı yolda kalıverir🤣 Çünkü böyle şeyler hayatın kendi akışı içinde ilerler.. Tatile çıkmadan önce bunun hesabı kitabı yapılmamalı bence Sonra evdeki hesap çarşıya uymaz tatil damsız bir şekilde sona erebilir.🤣 Zaten yaz aşkları yaz mevsimi gibi gelip geçicidir derler.. Yaz aşklarına pek umut bağlayarak bu hayatı yaşamamak lazım aslında Ayriyetten en güzel tatil biçimi.. tatilde, kafa dinlemek denizin güneşin keyfini çıkarmak ve bir güzel bronzlaşmaktır.. Bu Aşk meşk işleri paraya tipe bakmaz.. Kader de varsa o kişi seni bir şekilde gelip bulur zaten.. diye düşünüyorum.. Yani bulmaktan önce aramayı tercih ederse kişi bir ihtimal karşı tarafta o kişiyi gelip bulabilir. Yani kısaca akışına bırakmak lazım hayatı.. olacağı varsa olur zaten
hiç belli olmaz ben hayatımda tatile hiç çıkmadım ne bilim olmadı ama tatilde insan hayatının insanını bulabilir bu hiç belli olmaz ve umarım tek tatile çıkanlar ömürlük aşk larini bulurlar 😊