yani hem açık, hem de kapalı insanların ve kadınların rahatsız edilmeyeceği yerler.

Ovabükü Plajı- Datça gecen sene gitmişti hiçbir problem yaşamadık. bu zihniyetteki insanları anlayamıyorum hicbir sey yapamiyorsaniz. saygi duymayi ogrenin diycem ama maalesef yobazlasiyoruz. İnsanların basortulerins dini degerlerine karışır olduk. O kapali denize giremez. Ya sizine bırakın bir insanlari rahatca yaşasınlar ama yok sanki ailelerinde annesi teyzesi anneannesi babaannesi kapali olan kimse yok hala ayni kafa ayni dusunce utaniyorum boyle insanlardan ne yazik ki
Ya kapalı olmayıp içki vs içmeyenlerin bile dışlandıkları yerler varmış. Gerçekten çok değişik kafalar.
Teşekkür ederim listeye ekleyelim oraya da bakarız😊 hiç kolay değil tercih yapmak
Açık olanlarin kapalilardan, kapalı olanların da açık olanlardan şikayet ettikleri yerler çokmuş. Belki bir gün öğreniriz geçinmeyi
Teşekkürler 😊🙏🏼
Cevap
4Cevap
Artık zaten öyle pek rahatsızlık duyulacak gibi değil kanımca.
Alaçatı gibi popüler yerlerden olumsuz şeyler duydum kapalı insanlar için
Evet orasi da olabilir 7-8 sene önce gitmiştim
Teşekkürler 😊
Antalya Kaş Kalkan bölgesinde her türlü yaşam tarzına uygun tatil amaçlı villa ve apart bulmak mümkün.
www. tatilvillaniz. com. tr
Teşekkürler 🙏🏼
armutlü afyon plajlarda kapaliilar rahat edemez buyuk ihtimal o yuzden saymiyorum
Kapalı açık vs olayı bende bir rahatsızlık uyandırmıyor şahsen. Yani kimin neyle yüzdüğü hiç umrumda değil. Sakinlik açısından da didimi seviyorum izmirden antalyadan vs daha sakin.
Erikli, guneyli, enez
Teşekkürler 🙏🏼
Alanya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?