Güncellemeler
+1 yıl
Hiç mi yurt dışına gitmediniz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
emniyetten çıkartılıyor vize de gideceğin ülkeye göre bazen kapıda vize veriyor bazen de Türkiye için 90 gün vizesiz giriliyor 20 güne de geliyor fiyatları değişmiştir ama güncel fiyatlara bir bak
Anladım peki senin bildiğin vize veren Bir yer biliyor musun
gitmek istediğin ülke vize ile alıyorsa o ülkenin konsolosuga gidip sınav filan yapan yerler de var ya da mülakat onun sonucuna göre vize veriyorlar belli bir ücreti de var 700 dolardı sanırsam
700 dolar mi Türkiye de turistik olarak vize verirler mi hemen
Türkiye ye mi gelmek istiyorsun yoksa başka ülkeye mi onu anlamadım örnegin İngiltereye gitmek için dilden belli bir puan mülakat ve belli bir miktar ücret yatırman gerekli veya vize ile almayan ülkeye gitmek için uçaga bin git kapıda sana vize basıyorlar Türkiye ye özel ücret filan almıyorlar
yurt dışından Türkiye ye nasıl vize alınıyor onu bilmiyorum
Kusura bakma ben kendimi yanlış ifade ettim yurt dışına çıkmak istiyorum Almanya'ya
Alman konsolosluğuna gidiliyor pasaport aldıktan sonra ama şunu biliyorum bellirli düzey almancan kesin olması lazım diye ingilizce kabul etmiyorlar sen yinede sorarsın ücretlerini bilmiyorum almanya için
Gezmek için dil mi lazım ben havaalanina gitsem vize verirler mi
konsolosluga sor en iyisi o kadar bilmiyorum ki
Tamam teşekkür ederim
rica ederim
aldım 2-3 kez
Nerden aldın ve nasıl aldın ne kadar odedin ne zaman aldın
1 kere çek cumhuriyetinden, 1 kez italyadan, 1 kez ukraynada aldım (ukraynadan aldığım öğrenci vizesiydi) vize şu an 80 euro ama konsolosluklar bireysel başvuru kabul etmiyo aracı firmayla başvurmanı istiyor, aracı firmayla başvurunca vize ücreti 120 euro oluyor
Anladım peki turistlik olarak alsam verirler mi peki vize için nerden başvurmalıyım
benim ilk 2 si turistikti, şimdi belgelerin tam olursa adamlar senin ülkene geri döneceğine emin olursa vizeyi verir yoksa vermez o konusa bişey diyemem. Hangi ülkeye gideceksen googleye yaz aracı firma kimmiş bak ona
Bir sürü firma çıkıyor ve o yüzden güvenemiyorum
bikaç tane öne çıkan firma var oralardan başvuru yapmak lazım, isimlerini unuttum şimdi
Anladım vize çıktıktan sonra mi isterler parayı yoksa peşin mi isterler
peşin ödeniyor, vizen çıksada red yesede o parayı ödüyosun
Red yese para gidiyor o zaman
evet gidiyor
Bu olmadı işte 😕😕
sen nereye ve nasıl gitmeyi düşünüyosun acaba
Ben Almanya'ya gitmeyi düşünüyorum kaçak olarak olmuyor resmi de çok zor oluyor nasıl olacak bilemiyorum
turist vizesi almak çok zor değil, istenen belgeleri topladığında, öğrenciysen veya tam zamanlı bi işte çalışıyosan uzun süredir verirler vizeyi
şu an çalışıyorum 3 ay olacak hemen verirler mi vizeyi
güzel dostum alman konsolosuna mı benziyorum sana diyorum ki verirler vizeyi derken aksilik çıkmazsa anlamında diyorum red yeme potansiyelinde var, %70 verirler diyim kafan karışmasın. Vize yuvarlak hesap 1 ayı geçmeden çıkıyor onay veya red
Anladim Allah razı olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!