Haziran ayında yaşadığım şehirden müze gezileri için Ankara ve Eskişehir'e gitmeyi planlıyorum. Arabada tek olacağım için bari üç yolcu götürüp yakıt masraflarını paylaşayım diyorum..
Yalnız daha önceden bu uygulamayı hiç kullanmadım. Telefonuma indirdim kayıt sonrası birkaç saat incelemelerde bulundum. Yolcularla ilgili güvenlik açısından sıkıntı yaşadığınız oldu mu? Ya da yolcuysanız yabancılarla zevkli geçiyor mu? Bakıyorum bazı kadınlar bile erkeklerin aracında yolculuk yapıyor. Durum böyleyse güvenilir bir sisteme benziyor diye düşündüm. Son olarak yolcular ücreti şoföre elden mi veriyor? Yolcu bulamazsak hızlı trenle gideriz artık. 😅Kişisel tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Bla bla car uygulamasında hemen yolcu bulabiliyor muyuz?
Kayseri İstanbul yapmıştım kanka, yok öyle ucuza da gitmemiştim, elemanla frekansimiz tutmamışti, pazarlık falan da yapmamıştım verdim parasını geçmiştim
Benimle seyahat eden herkes için güvenilir. 😅 Tercih edeceğin kişiye bağlı tabi şapkadan ne çıkarsa tabi sadece sen olmuyorsun. Başka yolcularda oluyor. Kadın ya da erkek şoför tercih hakkı var.
En İyi Cevaplar