Tatil & Seyahat Yaz için tatil planı yaptınız mı? Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben Ayvalık'ta olucam. Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 🤠 Güncellemeler+1 yıl Güncel Yaz için tatil planı yaptınız mı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sofia2021202267 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kısmet olursa bu yaz öleyim diyorum. Kefenimi giyip, Mezara gitmek. Yaaaa bide helvamı kavursalar, Üzülüyormuş gibi ağlasalar mezar taşımln yanında. Nede güzel olur. 0 4 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Allah korusun Yorumla sofia2021202267 +1 yıl pis kıskanc ne olacak. İnsan bi inşallah der Yorumla Rookie_99 +1 yıl Allah hayırlı uzun ömürler versin Yorumla sofia2021202267 +1 yıl bedduanında böylesi Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 301 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/SNFf4997odgEvet yaptım :=) 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Tunceli, Alanya, Olabilirse Ege adaları ve 7 akdeniz ülkesi gemiyle tur. 0 0 Yorumla
furkan_ylmzz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Üniversite masrafı için çalışma var tatil yok. 0 0 Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İzmir olabilir. 0 1 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Gel beklerim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Antalya da olucam 0 14 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Antalyalı mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır değilim Yorumla Rookie_99 +1 yıl Nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kayseri Yorumla Rookie_99 +1 yıl orada mı yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır, yurtdışında Yorumla Rookie_99 +1 yıl Avrupa mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Rookie_99 +1 yıl Hollanda kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bildin Yorumla Rookie_99 +1 yıl Tahminde iyiyimdir :)) Yorumla Rookie_99 +1 yıl Hangi şehir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş verelim şehri Yorumla Rookie_99 +1 yıl Hollanda ya gezmeye gidicem bir ara. Amsterdam i merak ediyorum. Almanyada yaşıyorum ben de. Yorumla
MuallimeTeacher Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Daha yapmadım. 0 1 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Yap artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kısmet olursa bu yaz öleyim diyorum. Kefenimi giyip, Mezara gitmek. Yaaaa bide helvamı kavursalar, Üzülüyormuş gibi ağlasalar mezar taşımln yanında. Nede güzel olur.
Allah korusun
pis kıskanc ne olacak. İnsan bi inşallah der
Allah hayırlı uzun ömürler versin
bedduanında böylesi
Evet yaptım :=)
Tunceli, Alanya, Olabilirse Ege adaları ve 7 akdeniz ülkesi gemiyle tur.
İtalya.
Üniversite masrafı için çalışma var tatil yok.
İzmir olabilir.
Gel beklerim
Yapmadım
Nasipse Amerika olacak
Antalya da olucam
Antalyalı mısın?
Hayır değilim
Nerelisin
Kayseri
orada mı yaşıyorsun
Hayır, yurtdışında
Avrupa mi?
Evet
Hollanda kesin
Nerden bildin
Tahminde iyiyimdir :))
Hangi şehir?
Boş verelim şehri
Hollanda ya gezmeye gidicem bir ara. Amsterdam i merak ediyorum. Almanyada yaşıyorum ben de.
Daha yapmadım.
Yap artık
Tatil yok