Tatil & Seyahat Olmayan aşkınızın ızdırabını nerde çekmek isterdiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Yine bir dolunay etkisi yine Gökhan Türkmen yeni şarkı patlatmış 😒Haklısın bende dkdk Hangi şehirde kendinizi yerden yere vurmalı ızdırap çekerdiniz😒Hanii öyle bir şehir olmalı kii off bee demeliyizz tam ızdırap çekmeli😒 dkdkdkd Olmayan aşkınızın ızdırabını nerde çekmek isterdiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Tek başıma bir yere giderken arabamla aşırı hız yaparak çekiyorum. Son 1,5 yıldır böyleyim. 50'lik yolu 70-80, 70'lik yolu 150 yaparak olmayan aşkın ızdırabını bu şekilde çekiyorum. Uzun yolda her an 180 üstü gidebilirim. 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Duşun altında ağlayarak.Hem o Gökhan Türkmen'in şarkısını ben üzerime zimmetledim artık kimse dinleyemez sadece ben dinlicem.😄 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun bebem dinlemeyek madem ohh be dkdkdk @muscleking_t yasaklanmış bak o dinleme. Dhhdjdj Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Hepinizin yükünü ben çekeyim. Size gelen bana gelsin 😄 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl @oyleli ohhh şu an bir rahatlama geldi inanır mısın kuş gibi hafif oldum :Dteşekkürler @cassie_robichaud Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @MuscleKing_T rica ederimm hadi gidin oynak biseyler dinleyin şimdi 😄 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Mahşer ' i bana önerdiğinden beri normal değilim :DBen ne güzel trance müziklerle kendimi bulmuş uçmuştum 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Zehri salmam lazımdı ben acı çekerken sen kop kop mu yapıcakktın 😂 yanılıyorsunnnn😎 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Teşekkürler efendim teşekkürler :)Yamuldum ve toparlamam lazım hava güzel bu moddan kurtulmalıyım Yorumla Soran +1 yıl Bensız kahve içç😒 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Az önce içtim onu biraz toparlama yaptı :) Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ya okuduğum bir satır ya da bir şarkıyla işlem tamam kimse yok ama ben derbeder mod on. :D 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunlar hep dolunaydan djdj Yorumla
huaweimilliye Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sizin için hayat güzel valla hergün 1000 tane dm geliyor zaten seç beğen al 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yönlendirmemi istersen belir seve seve😂 Yorumla huaweimilliye +1 yıl herkesin yazmasını kimse yönlendiremez Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Genelde çoğu kişi sevgi görmek istediği ve göremediği için böyle durumlar normal arada sevilmek isteme duygumuz yeşeriyor. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/7_wPIPe2jp8Benim genel mod 1 0 Yorumla
Haysa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Karlı bi havada meçhul bir köy yerinde, küçük tek oda bi kulübede pisi pisine ağlamak isterdim. Allah'tan başka hiçkimse duymasın isterdim. 0 0 Yorumla
birten34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Deniz kenarında, tek basıma, ama sen nereye gidersen, derdinde seninle beraber oraya gider, bu yüzden herkes evinde otursun... 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl nedir bu erkek sevdası?kendi içinde mutlu değilsenkim seni mutlu aşık edebilir? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hıı 33 yılın aydınlanmasını yaşadım nasılda haklısınn 😂😂 djdkks Yorumla Soran +1 yıl Daha haklı bir cümlen daha var mı acabaa biz zavallılara 😒 Çünküü bunu duvarıma asıcam sözzz🥳 Yorumla çpkn_kuruFASULYE +1 yıl kamyonuna yazdır bacım:ddddddd Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk bana daha çok denizin karşısında oturup o ızdırabı sessizce düşünmek gibi geliyor 😄 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Düşünüyorum düşünüyorum sıcak bir yer olsun ya sıcak bir de çekmek isterim ksjsjs 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 39 +1 yıl deniz kenarında..en kötü temiz hava alırım.. 2 0 Yorumla
uçanterliktürbülansl Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Deniz kıyısı ideal :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Deniz iyidirr Yorumla uçanterliktürbülansl +1 yıl Bir hamak olacak, hafif bir esinti, bir yandan müzik... :) Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 794 cevap paylaştı. Dinleyim bari bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mahşer ac ac zehirlenn dkdkd Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben aşkı memnu final sahnesinde çekiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Senn benımm oğlummm dunn n dunn dunnn dunnnn😂 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Denize doğru bakıp iç çekmek isterdim 😀 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olmayan aşkın ızdırabını seveyim :) 1 0 Yorumla