Tatil & Seyahat Gezilecek listeninizin ilk üçü nedir? İbrqhimmm06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 1- Amerika 🇺🇸2- İtalya 🇮🇹3- Fransa 🇨🇵 Güncellemeler+1 yıl Süper Soru ✨🙏🏻 Gezilecek listeninizin ilk üçü nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barannn07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1) Peru=Machu Picchu Antik Kenti2) Meksika=Chichen İtza Piramidi3) Fransa=Notre Dame Katedrali-Louvre MüzesiBen bu yerlere gitmeyi çok istiyorum 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. yurt dışı olarak hiçbiri. Türkiye'den ilk üçte İzmir, Antalya ve Bursa var. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl google mapten geziyorum afd 1 5 Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl 😅😂 mükemmel 👌 Yorumla Barannn07 +1 yıl sana iyi gezmeler :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Barannn07 stockholmdeyim Şu an agsf Yorumla Barannn07 +1 yıl knk Östersund'a gitmeyi unutma :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Barannn07 not aldim kesin ugrayacam ama sıkıldım güneykoreye gitmem an meselesi 😂😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Almanya norveç hollanda 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1) Peru=Machu Picchu Antik Kenti
2) Meksika=Chichen İtza Piramidi
3) Fransa=Notre Dame Katedrali-Louvre Müzesi
Ben bu yerlere gitmeyi çok istiyorum
yurt dışı olarak hiçbiri. Türkiye'den ilk üçte İzmir, Antalya ve Bursa var.
google mapten geziyorum afd
😅😂 mükemmel 👌
sana iyi gezmeler :D
@Barannn07 stockholmdeyim Şu an agsf
knk Östersund'a gitmeyi unutma :D
@Barannn07 not aldim kesin ugrayacam ama sıkıldım güneykoreye gitmem an meselesi 😂😂
Almanya norveç hollanda
amerika ingiltere diğerini bilmiyorum
1_Malta
2_Fillandiya
3_Amerika
Fransa paris londra
Paris hindistan ve fransa
italya italya italya
İtalya sibirya Peru