Tatil & Seyahat Bu ay sonu Almanya'ya gidiyorum, oralarda havalar nasıl? Nazlı_Kor06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Özledim orayı ya var mı şu an orada olanınız orada havalar nasıl... 🤪 Bu ay sonu Almanya'ya gidiyorum, oralarda havalar nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Almanya ya gitmek isterdim 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fransa'dayım kanka. Gelirsen buyur gel misafir ederim 😅 1 6 Yorumla Nazlı_Kor06 +1 yıl Olur olur yerin ekmeğini ama 😂 Yorumla penséespositives +1 yıl Ayıp ediyosun karşim sen gel senden mi esirgicem yemeyi içmeyi hatta haftasonu gel direkt Paris'e, Nice'e gideriz gezeriz. Yorumla Nazlı_Kor06 +1 yıl Uzak kalıyor ama olsun bakarım Yorumla penséespositives +1 yıl Ne tarafa gideceksin sen? Yorumla Nazlı_Kor06 +1 yıl Nürnberg Yorumla penséespositives +1 yıl Uçağa biniyorsun 45 dk. sonra Besançon'da iniyorsun ben seni gelip alıyorum Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl En son yağmurluymuş ben de davetiyemi bekliyorum teyzemleri ziyarete gidicem, ordan da ingiltereye arkadaşların yanına😂 0 0 Yorumla
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gecen hafta cok yağmur yağdi burada. Şimdi havalar güneşli ama hala biraz soğuk burasi. 0 2 Yorumla Nazlı_Kor06 +1 yıl Hangi taraftasın? Yorumla Teo6099 +1 yıl Nordrhein-Westfalen. Köln yakininda oturuyom Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. ay sonuna kadar biraz daha ısınmış olur havalar.. keşke bizde gidebilsek 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gelirken çikolata getir 😁 1 1 Yorumla Nazlı_Kor06 +1 yıl Getiririm 🤪 kilo kilo Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl @Meryem__96 poncik hava nasıl orada 2 5 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Bugün güneşli, daha önceki günler biraz hava bozuktu Yorumla AsabiÖküz +1 yıl @Meryem__96 burası yağmurlu iki gündür Yorumla Meryem__96 +1 yıl Hmm şehire görede değişir ama tüm ülke aynı değil :) Yorumla AsabiÖküz +1 yıl @Meryem__96 benim bulunduğum şehirBütün ülkedir 😀 Yorumla Meryem__96 +1 yıl Bak bu güzel 😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ora genelde soğuk oluyor yani Türkiye göre 1 0 Yorumla
aşk6969 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Buraya yeni geldim hava güzel * benden tecrübelisin😊 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Benide bavuluna saklayıp götür sene 0 1 Yorumla Nazlı_Kor06 +1 yıl Çılgınlık seviyem /100 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Ben dün sabah geldim soğuktu 😜 0 2 Yorumla Yomeyamo +1 yıl WERTYUHIJOK DRTR8U9IPOĞ Yorumla Papagandukkani +1 yıl @Yomeyamo hahaha şaka yaptım sandı arkadaş 😂😂😂 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Nasıl gidiyorsun beni de kaçır götür 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Oranın en çok neyini özledin bebeğem 😏 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Öroları taşımaya yardıma gelebiliriz. 😃😃 0 0 Yorumla
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Reeperbahn tarafına uzak mı geleceğin yer 0 0 Yorumla
Eirene95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Ben kocaelideyim sayılmaz mı :D ajsjasjas 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 335 cevap paylaştı. SG gelme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Almanya ya gitmek isterdim
Fransa'dayım kanka. Gelirsen buyur gel misafir ederim 😅
Olur olur yerin ekmeğini ama 😂
Ayıp ediyosun karşim sen gel senden mi esirgicem yemeyi içmeyi hatta haftasonu gel direkt Paris'e, Nice'e gideriz gezeriz.
Uzak kalıyor ama olsun bakarım
Ne tarafa gideceksin sen?
Nürnberg
Uçağa biniyorsun 45 dk. sonra Besançon'da iniyorsun ben seni gelip alıyorum
En son yağmurluymuş ben de davetiyemi bekliyorum teyzemleri ziyarete gidicem, ordan da ingiltereye arkadaşların yanına😂
Gecen hafta cok yağmur yağdi burada. Şimdi havalar güneşli ama hala biraz soğuk burasi.
Hangi taraftasın?
Nordrhein-Westfalen. Köln yakininda oturuyom
ay sonuna kadar biraz daha ısınmış olur havalar.. keşke bizde gidebilsek
Gelirken çikolata getir 😁
Getiririm 🤪 kilo kilo
@Meryem__96 poncik hava nasıl orada
Bugün güneşli, daha önceki günler biraz hava bozuktu
@Meryem__96 burası yağmurlu iki gündür
Hmm şehire görede değişir ama tüm ülke aynı değil :)
@Meryem__96 benim bulunduğum şehir
Bütün ülkedir 😀
Bak bu güzel 😂
Ora genelde soğuk oluyor yani Türkiye göre
Keşke beni de bir götüren olsaydı🥴😭
Buraya yeni geldim hava güzel * benden tecrübelisin😊
Benide bavuluna saklayıp götür sene
Çılgınlık seviyem /100
Ben dün sabah geldim soğuktu 😜
WERTYUHIJOK DRTR8U9IPOĞ
@Yomeyamo hahaha şaka yaptım sandı arkadaş 😂😂😂
Nasıl gidiyorsun beni de kaçır götür