Tatil & Seyahat Doğu Anadolu’da Güneydoğu Anadolu’da kirası en ucuz şehirler ilçeler? gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ucuz şehir lazım oralarda yaşayacağım Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Doğu Anadolu’da Güneydoğu Anadolu’da kirası en ucuz şehirler ilçeler? Cevapla En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
JustCoordinator Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan.. Daha da doğuya gidersen daha da ucuzlar tabi... 0 3 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Diyarbakır’ın neresi ucuz 2200den başlıyor Yorumla JustCoordinator +1 yıl Şehir merkezi dışında kalan yerler ucuz diye biliyorum. Yorumla gnl_1998 +1 yıl Adıyaman biraz daha iyi Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. Doğunun geneli ve Güneydoğu'da da ise Şırnak Batman Siirt Hakkari olabilir. 0 2 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Siirt çok pahalı Yorumla superpsikolog +1 yıl Ben ucuz sanıyordum Yorumla
Suleymanf Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl İllede dogu gerekmiyor manisada kaliyorum ben bliyorsun '1000' bin lira felan kiralar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan.. Daha da doğuya gidersen daha da ucuzlar tabi...
Diyarbakır’ın neresi ucuz 2200den başlıyor
Şehir merkezi dışında kalan yerler ucuz diye biliyorum.
Adıyaman biraz daha iyi
Doğunun geneli ve Güneydoğu'da da ise Şırnak Batman Siirt Hakkari olabilir.
Siirt çok pahalı
Ben ucuz sanıyordum
İllede dogu gerekmiyor manisada kaliyorum ben bliyorsun '1000' bin lira felan kiralar
Al benden de o kadar
Oraya mı yerleşmek istiyorsun yok artik