Doğu ve Güneydoğu Asya'da merak ettiğiniz ülkeler var mı?

Pp'mden belli oluyor dimi? Jsıskdpskdps. Yani Kore'ye aşık değilim, ülke olarak söylüyorum ama görmek isterdim tabi ki, bi'de Japonya'yı da görmek isterdim, o teknolojiyi yakından görmek çok güzel olurdu...
Hahah belli oluyor da sadece teknoloji mi :D Bence bir animesi, mangası, cosplayları, pop grupları, insanları genel olarak.. Ya da mimarisi.. vardır illa ki bir şeyi. :D
Haha , anladım bakalım o zaman umarım gidersin. :D
Kesinlikle Japonya. Onların her işlerini disiplinle yapmasına hayranım, tam başak burçlarının seveceği mükemmeliyetçilik var.. Planlı programlı. Ha bir de cilt bakımına ve hijyene önem vermelerinin de ek bir etkisi var sevmemin. Zaten taktım 2 senedir, yüz ve el bakım ürünlerimi hep Japonya'da üretilen ürünlerden seçerim. Sağ olsun bath&body works mağazasının daimi müşterisiyim. Kiraz çiçeği kokulu olan ürünleri favorim zaten bir ara Sakura ağacının minimalist bir dövmesini yaptırmayı düşünmüştüm o derece.
Doğru, japonlar çok dikkat ediyor yüz bakımlarına.
Gerçekten de sakura ağaçları benim de favorim. Bahar aylarında onun altlarında oturmak... İşte bu diyebileceğin bir hayat. Bir Norveç kadar etkisi olmasa da güzel bir ülke. :)
Umarım orası da nasip olur. :D
Kesinlikle katılıyorum, tabii Norveç ilk sırada demeye bile gerek yok o derece ilk ben için.
Haha umarım o da.. :D
Teşekkür ediyorum.. : )
Rica ediyorum :)
Selam,
Ben de aynı şekilde Güney Kore be Japonya'yı merak edenlerdenim ama daha çok Güney Kore.
Sebebi de aslında ülkeye olan merakım değil insanlarına duyduğum sempati.
Yani orada olsam bir Türk olarak çok iyi karşılanacağımı biliyorum. O yüzden de eğer gidebilirsem önce Güney Kore'yi tercih ederdim.
#Cassie
Güney Kore'de arkadaşlarım var, yanlarına gidecektim ama hala karantina varmış. Çok güzel buralar diyorlar. İnsanın ağzının suyu akıyor. :D
O zaman gidebilirsiniz umarım. :)
İnşallah birgün belki.😄
Teşekkürler 🎈
Ricalar. :)
Cevap
6Cevap
Tam ben de japonya ve güney kore diyecektim. Dedim bile kjljlk
Benim merak ettiğim Güney Asya bilgi vermek gerekirse ;
• Hindistan = %15 Müslüman
• Pakistan = %96,5 Müslüman
• Bangladeş = %90 Müslüman
• Nepal = %4,4 Müslüman
• Sri Lanka = %9,7 Müslüman
• Maldivler = %98 Müslüman
güney kore. o da sanırım bir dönem fazlasıyla kdrama izlediğim içindi. hala daha olur da dışarıda filan bi oppa görürsem sevindirik olurum o ayrı.
Güney Kore'yi bende çok merak ediyorum , belki bi gün neden olmasın 😊
Pek merak ettiğim bir yer yok ama eğer gidersem G. Kore’ye ya da Japonya’ya gitmek isterim.
O taraflara düşüyor mu bilmiyorum ama Malezyayı görmek isterim. Siyasi sıkıntıları olsa bile yeşili çok koruyan bir halkı varmış. Şehirleri yemyeşil...
Hayır hiç merak etmiyorum. Ama Maldivler de doğu Asya'da galiba orası olabilir
Japonya hındıstan Çin Kore tayland Endonezya hepsını coook merak edıyorum Avrupa mı Asya turu mu deseler kesınlıkle asyaa
en merak ettiğim ülke Çindi. ona da gittim
Güney Kore Japonya Çin
Singapur
Yok.
Çin bence
Kuzey Kore
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?