Ben biraz utanır sonra alışırdım galiba.
Yorumlar gelsin bakalım aşağıyaaa
Yorumlar gelsin bakalım aşağıyaaa
Utanmam zaten gideceğim yerde sadece kadın olursa hep kalkık dolaşırdım. Canımın istediğine arkadan dayardım ama erkek ve kadın çıplak kampı olursa genelde inik olur erkek olmasını istemem. Kadın daha hoştur güzeldir :) 24 saat dik dolaşırdım
Çıplaklık senin için sadece seksi çağrıştırıyor sanırım. Bunun için üzüldüm. Umarım doğru insanlarla karşılaşırsın :)
Teşekkür ederim ama insanlar elbise giymezse herkesin aklına bu gelir. Kimse kimseyi kandırmasın.
Sapık.
Tabi her daim olsa kalkmaz. Sıkıntı olur.
Cevap
8Cevap
Böyle hayasızlığada Alişan insanda ne bileyim değişiktir biridir bence. Teknolojinin gelişmesiyle bazı insanlar gelişeceği yerde hayvanlaşıyorlar.
Hayasızlık? Adem ve Havva kıyafetleriyle mi cennetten gönderildi? :))
Hayasızlık dediğin şey toplum baskısıdır dostum. Senin için hayasız olan başka biri için hayasız olmak zorunda değil.
Yani beyefendi bu kadar da pes ya. Hz. Aden ve Hz. Havvanın şeyi açık olarakmı gönderildi sanıyorsunuz? Öyleyse insanlar neden elbiseyi tercih etti? Tabi size normal geliyor. Beyninize asimile edilmiş. O utanma duygusu boşa verilmedi. Benim için hayasız olan herkes için hayasızlıktır. Ülkenin neresine giderseniz gidin çıplaklık hoş görülmez. Sadece sizin gibi garip insanlarca normal geldiği için herkes farklı görüyorsunuz.
Fikrinize saygı duyuyorum, ama söylediklerinize katılmıyorum.
İnsanların elbiseyi tercih etmeleri de toplumsal baskı, ülkenin neresine giderseniz gidin çıplaklığın hoş görülmemesi de toplumsal baskı. Bu sebeple de sizin için garip geliyor. Çünkü çıplaklığın tek çağırıştırdığı şey sizin için seks. Benim için değil. :)
Mutlu ve huzurlu günler dilerim.
Kendinizi sorgulamanız lazım işte. Neden baskı görüyorum? Neden dünyanın çoğu Çıplaklığı hoş görmüyor da ben görüyorum. Çoğunluk bir fikirde hemfikirse, üstelik en zekileride olmak üzere, ozaman kendinizde hata aramanız lazım. Zaten en alttaki yorumda benim için deyip kişiselleştirmişiniz fazla tartışmaya gerek kalmıyor bu sayede. İyi günler.
Hz adem ve havva cennetten çıplak inse bile, onu bile bilmiyoruz ama öyle diyelim. O zaman dünya da kaç kişi vardı sanki Allah aşkına onlar ilk insna
utanmam utanacak bir şeyim yok ama sevmem öyle yerler karşıyım nudistliğe falan hem dini açıdan hem genel geçer ahlak olarak hemde gereksiz bulduğum için
Gittim zaten bir kere biliyorum nasıl bir yer olduğunu
Merak ediyorum ama ülkemizde yok sanırım. Öyle bir yerde bulunmayı çok isterim
Onu bilmem ama istemem. Herkesin çıplak olduğu bir yerde ben ilgi çekmem
sadece sevdiğim adama gösteririm vücudumu
Ben gördüm ve girdim 😂😂
Çok istiyorum girmeyi
Merak etmedim etmem de
Öyle bir merakım yok şükür
Utanmam
Güzel değildir ya
Merak ettim. Kısmen katıldım. Utanma 2 dak sürdü.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?