Tatil & Seyahat Yaz başlıyor, sizin tercihiniz havuz mu, deniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Yazda hangisini tercih edersiniz Havuz Deniz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaz başlıyor, sizin tercihiniz havuz mu, deniz mi? Cevapla Deniz Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Havuz temizliğinden emin değilim kimyasal maddeler var en iyisi deniz 2 0 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl aaahhhhhhdeniz çok özledimgörseldeki gibi masmavi bir deniz istiyorum 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 842 cevap paylaştı. her zaman deniz :)havuzda keyifdir ama deniz askdır :) 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Hijyen açısından denizi tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Deniz daha iyidir havuza giren çıkan belli olmuyor 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Deniz iyiidr. Havuz temiz olmuyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Deniz 0 0 Yorumla
KayaJuan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl deniz varken havuz ne ki 0 1 Yorumla KayaJuan +1 yıl senin tercihin? Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. havuz seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Havuz temizliğinden emin değilim kimyasal maddeler var en iyisi deniz
aaahhhhhh
deniz çok özledim
görseldeki gibi masmavi bir deniz istiyorum
her zaman deniz :)
havuzda keyifdir ama deniz askdır :)
Hijyen açısından denizi tercih ediyorum.
havuz. denizden korkuyorum
Havuzda yüzmeyi tercih ederim
Deniz daha iyidir havuza giren çıkan belli olmuyor
Deniz iyiidr. Havuz temiz olmuyor
Havuzdaki pislik tuvalette yok
deniz
Havuz mikrop yuvası
Deniz
Deniz
deniz varken havuz ne ki
senin tercihin?
Havuz diyorum.