Hangisi daha güzel
Uçak
Araba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle uçak...
Arabayla gece gündüz direksiyon başında güneşin doğuşuyla batışını izlemek, belli bir süre sonra yoruyor insan...
Uçak ise öyle değil..
Bir ara İstanbul dan Ankara ya uçakla geldim..
Yarım saat kırkbeş dk..
O da zaten kemeri şöyle tak anonsu, sandviç ve meyvesuyu dağıtımıyla geçiyor ☺
Hatta şu kadarını söyleyeyim; sandviç bana geldi ve daha bitirmeden tekrar kemerlerinizi takın anonsu geldi ve bir baktım ki gelmişim ☺
Yahu bari meyve suyumu bitirseydim dedim 😄
bu iki türlü cevap gerektiriyor
normal gezmey, araba ile severim. yani tatil için bir yere gideceksem arabamla gitmeyi tercih ederim.
ama iş seyehatlerimde zamanı kısalttığı için uçak tecihim. bazen uçakla bile sıkıcı oluyor. mesela kazakistana gidiyorum ortalama 6 saat uçuş. kara yolu ile 20 gün
Eğer konforlu bir otomobil sahibiyseniz o yolculuğun zevki bir başka oluyor. Sevdiğiniz müzikler çalacak, doğayı izleyeceksin, istediğin zaman mola verebileceksin, istediğini ye iç istediğin yeri gez. Hele bir de sana eşlik eden sevdiceğin varsa hayattan daha ne ister insan.
Merhaba,
Hiç uçak yolculuğu yapmadım o yüzden uçakla yolculuk yapmak isterdim.
Araba ve tur otobüslerle yapılan yolculuğun keyfini biliyorum. Bir de uçak seyahatinu yaşamak isterdim.
#Cassie
Cevap
36Cevap
Arabayla çünkü kontrolun bende olması hosuma gidiyor istediğimde durmak beklemek vs
bugüne kadar çoğunlukla arabayla otobüsle Seyehat ettim ama uçak bi başka cunki zamanı kazanmanızı sağlıyor 13-14 saatlik yolu 1.5 saate indirip size 12 saati hediye eder bu çok güzel bi nimet
Son zamlardan sonra yürüyerek daha cazip gelir 🤔 binek hayvanı bi tane at mı alalım 🤔 saman ithal daha pahalıya gelir 🙄 evet cevap veriyorum yürüyerek
Gideceğim mesafeye göre değişir. Ankara’dan Antalya’ya gidiyorsam araba, Van’a gidiyorsam uçağı tercih ederim.
tatil amaçlıysa uçağı daha çok tercih ederim ama maksat uzun yolsa manzaralı güzel bi yolda tabii ki araba
En güzeli araba yolculuğu. Uzun bir araba yolculuğu çekti hatta canım 😌
Tatile hemen varmak istediğim için uçak en mantıklısı 🌹
Yükseklik korkum var. Tabi ki araba. Hem istediğim yerde de durabilirim
ucakla yolculugu cok seviyorum ama kendi arabamla bir farkli oluyor
Uçak daha güvenli ve göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor zaman.
Doğrudan yolculuksa uçak, gezmekse araba ya da tren,
Severimde boşuna yolculuk etmeyi sevmem yol çekilmiyor 👍
bende araba ya ama güzel bir araban olucak ve sağlam uzun yol playlistin olacak. Bide yol arkadaşı. Kamp sandalyelerin olucak çayın alkolün olacak hazırlıklı olacaksın ama yol me kadar güzel…
Araba kullanmak yoruyor beni , molasiz sürat yaptığım için sıkıntı yaşıyorum
Ben genelde arabayla yolculuk yaparım ama bir kaç kere uçağa bindiğimde oldu
Uçakla hiç seyahat etmedim bilmiyorum ama benim için seyahat yaparken olmazsa olmaz müzik dinlemek kesinlikle...
Arkadaşlar ben 4 kez uçağa bindim. Tavsiye ederim uçak en iyisi araba o kadar iyi değil.
Yani en hızlı yolculuk olduğu için uçak iyidir. Ama bir Antalya'dan İzmir'e gelirken arabayı tercih ederim
kendine özel alan istediğin gibi takılabilirsin
Yükseklik korkum var 😢
Uzun yol araçla sıkıcı olabilir, uçak daha iyi
İş için uçak. Gezme için araba
Uçak trafik derdi yok 😬
Arabayla, yolları izleye izleye :)
Hızlı olduğu için uçak diyorum..
Tren yolculugu severım
Yakın ise araç, uzak ise ✈️ uçak.
Kendine ait karavanla
Arabamla yolculuğu severim.
Araba ile seyahat etmek iyidir