Rahatsız olurum ama belli etmemeye çalışırım 😑 eğer yer değiştirme imkanım varsa yerimi değiştiririm ama o kişiye yine de belli etmem bir şey. İmkanım yoksa mecburen yol boyunca katlanırım, çantamda kolonya bulunur genelde, kolonya falan dökerim elime yüzüme.
Görevliye yerimin degistirilmesini söylerken, yanimdakinin de bunu duymasını sağlarim. Herkes toplumda nasıl davranmasi gerektigini bilmek zorunda. Sığırları görmezden gelip, ikaz etmezsek yarın tepemize zçalar.
İçtiğim halde bazen bana bile kokuyor. Görevliden yerimin değiştirilmesini rica ederim. Mümkün olan tüm çirkefliği yaparım. Ben düşüneceğime onlar düşünsün.
Hiç sabredemem bilerek oflayıp puflarım onun rahatsız olup kalkmasını beklerim kalkmazsa sürekli kolanya çıkartıp ellerime sıkarım anlar heralde bunlara rağmen o kalkmıyorsa ben kalkarım yerimi değiştiririm. Sigara kokusundan nefret ediyorum.
Saçım sigara koltuğunda aşırı sinirleniyorum. Etrafımdaki çoğu insan maalesef sigara tüketiyor o yüzden artık alıştım ana dayım ya bir kolanya taşı yanında ne içiyon köpek öldüren mi yani bazıları da çok kötü kokuyor
Çok berbat bir durum o yüzden hep tekli koltuklar daha güzel oluyor. Bide biri yemek yaptırmış içinde soğan sarımsak kokuyordu muavin e söyledim oda parfümü sıktı
Ayağa kalkarım, sigaradan nefret ediyorum. Uzun yolculuklarda tanrıya şükür öyle bir sıkıntım yok. Ya aracımla çıkarım ya da tekli koltuk tutarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir keresinde öksürmeye başladom daraldim kokula karsi hassasım sonra çocuk indi farkettı ayıp oldu hala kötü hissediyorum ama ben bir sey demedim bakıs falanda atmadim kendide farketti indi çunku durakta otobus gelmeden içiyordu