Tatil & Seyahat Antalya sizin için ne ifade eder, ne çağrıştırır? Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim için tatil ve harcanmış bir Dünya güzeli potansiyeli😬 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Antalya sizin için ne ifade eder, ne çağrıştırır? Cevapla Tatil Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Kasımda aşk başkadır, cümlesini Antalya için kuruyorum. Kasımda gittim güzeldi. Yazın tercih etmem. 1 0 Yorumla
sinannn07 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir. yav ATATÜRK 1 0 Yorumla
Kardan_adam07 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Antalya yaşıyorum. antalyadan başka şehirde yaşamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana hiç güvenli bi şehir gelmiyor. Suç oranı da yüksekmiş sanırım. Şu elmalı davasından ötürü de tiksindim. 0 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl As şaşırdım🤦♂️ Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Lüks 5 yıldızlı oteller, Alanya, Belek. Hiç gitmedim. 0 0 Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Tatil yerleri bol ancak sahiller tıklım tıklım, benim için hiçbir anlam ifade etmiyor yani. 0 0 Yorumla
qwdeniz34 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Aa Antalya Türkiyenin incisidir gerçekten daha önce biraz küçükken gitmiştim ama çok güzeldi yani çok severim 1 0 Yorumla
pembesandık Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Hem yaşanacak hem tatil yapılacak, guzel denize sahip güzel şehir 2 0 Yorumla
Depresifbiri99 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Abazalar, sürekli çıkan olaylar vs. Sahi Antalya da niye sürekli olay çıkıyor 0 0 Yorumla
Tamampınarcım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yaz gelse de tatil yapsak... 1 2 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Kesinlikle 💐💐 Yorumla Tamampınarcım +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gitmek istiyorum bu yaz 0 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Mutlaka Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Antalya = Rus turist 0 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Bir kadından bu yorum🤗 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Antalya aşktır. 0 2 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Sevindim senin adına Yorumla mdrx592 +1 yıl Ben oralı değilim... Sadece bu ülkede en sevdiğim il. Aşkım falan (kız) yok orada. Yorumla
the_camp Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Hiç gitmedim 0 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Aa bir kez görmeli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kasımda aşk başkadır, cümlesini Antalya için kuruyorum. Kasımda gittim güzeldi. Yazın tercih etmem.
Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir. yav ATATÜRK
Antalya yaşıyorum. antalyadan başka şehirde yaşamam
Bana hiç güvenli bi şehir gelmiyor. Suç oranı da yüksekmiş sanırım. Şu elmalı davasından ötürü de tiksindim.
As şaşırdım🤦♂️
Lüks 5 yıldızlı oteller, Alanya, Belek. Hiç gitmedim.
Tatil yerleri bol ancak sahiller tıklım tıklım, benim için hiçbir anlam ifade etmiyor yani.
Aa Antalya Türkiyenin incisidir gerçekten daha önce biraz küçükken gitmiştim ama çok güzeldi yani çok severim
Hem yaşanacak hem tatil yapılacak, guzel denize sahip güzel şehir
Abazalar, sürekli çıkan olaylar vs. Sahi Antalya da niye sürekli olay çıkıyor
Yaz gelse de tatil yapsak...
Kesinlikle 💐💐
🌸🌸
Gitmek istiyorum bu yaz
Mutlaka
Yarı memleketimiz sayılır ya 😂
Tatili🤩
Antalya = Rus turist
Bir kadından bu yorum🤗
Antalya aşktır.
Sevindim senin adına
Ben oralı değilim... Sadece bu ülkede en sevdiğim il. Aşkım falan (kız) yok orada.
Hiç gitmedim
Aa bir kez görmeli