Evde geçirilen şey ne kadar eğlenceli olsa da adı tatil olmaz bence.. Olamaz.. Ev hayatını sürekli geçirdiğin yerdir, tatilin kelime anlamının içinde barındırdığı en temel duyguysa bulunduğun yerden yani dolayısıyla evden uzaklaşmaktır. Bu soru başlığındaki laf; eminim karısı bu yaz da tatile gitmeyecek miyiz diye kafasının etini yiyen evli bir erkek tarafından söylenmiş olmalı.. 😬😬
Tatil, insana o an en iyi gelecek olandır. Ve evet, yurt dışı herzaman iyi gelmez. Çünkü komfor alanının dışına çıkarsınız, yine bir organizasyon söz konusu. Bide “oraya kadar gitmişken” sorunsalı var, kendini tatilde bütün aktivitelere katılmak zorunda hissetme durumu. Ama tatil gerçekten bu demek değil. Seni olduğundan daha fazla yoran şey nasıl tatil olabilir, seni nasıl dinlendirebilir? Onun için bazen evinde, çoktan beri yapmak istediğin şeyleri yapmak bile tatil etkisi yapar. Tabi sürekli ev işi yapmak değil ama, tertemiz bir evde, balkonu da varsa şöyle mis gibi bir kahvaltı bir kahve keyfi yapmanın üstüne tanımam ben. Kafam rahat, kendimden memnun, komfor alanımın göbeğinde, sadece mutlu… E tatil dediğimiz şey, bunun için yok mu zaten? Hep yapmak/ görmek istediklerimiz ama vakit arttıramadığımız şeyleri telafi etmek için…
Benim için en güzel tatil yurtdışında arabayla şehir şehir gezilen tatildir. Spontane hangi şehrin tabelasını görürsen dal şehre şeklindeki tatile bayılıyorum 😂
Gerçekten insanın evindeki huzur hiçbir yerde yok, en en güzeli evde geçirilendir. Pijama, terlik , tv nin rüküşlüğünü ve rahatliğinı hicbir yerde evin kadar özgür yaşayamazsın😅🤭
En güzel tatil dinlenebildiğin tatildir yer önemli değil ama maşallah bizlerde bir tatil anlayışı var ki sorma 1 senenin yorgunluğu için tatile çıkıp 1 haftada tül yıl kadar yoruluyoruz.🤦♂️
Evim evim güzel evim. şu an kar yağışı doldurmuşum duble mi. Bir yandan yudumluyorum, bir yandan sigara mı içiyor ve müziği mi dinliyorim. Sessizlik gibisi yok.