İlk afrika iş seyahatimdi... Mocambique die bir ülkenin xai xai diye bir okyanus kasabasına gittik... Gelmesi gereken makinalar tam 53 gün gecikmişti... Hayatımın en güzel tatiliydi... Gittiğim ülke kültür olarak eğlenmeyi seven bi kültüre sahipmiş. Her gün 4 bira alır okyanus kenarına partilere gittim. Hayat ucuzdu... aklıma gelebilecek herşeyi yapıp bol bol eğlenmiştim
Pandemi sayesınde 3 ay yaptım gecen seni nasıl güzeldii. Denize havuza kuma güneşe doymuştum.. Ayy yeter demiştim bi an şu an o düşünceye sinirlendim bak ama Ağustos da Antalya cok zorluyor insanı maalesef🥰
Ben 4 günden sonra sıkılıyorum. Sanırım 5 gün falan sürdü o da 5. gün gezip dönmüştüm. 2 hafta diye gitmiştim oysa sonra ailemi ve şehrimi özledim😂 Bir keresinde de ailemle 5 gün diye gidip 3. gün sıkılıp döndük Jdjaudhe
17 gün. Ama akaryakıt masrafı ocağıma incir ağacı dikmişti. Tek başıma 4400 km yol yapmıştım. Tur şeklinde yola çıkmıştım. Çok zevkliydi ama iki kere ölüm tehlikesiyle de burun buruna gelmiştim. 2012'nin Eylül ayında.
8 yıldır çalışıyorum şirket asla 1 haftadan fazla izin vermiyor kalan kısmın parası da yok. İş bulsam ışık hızında kaçacağım :( sorun beni çok üzdü ama sen sormaya devam et :( Şu an işteyim kaçak yazıyorum.
Hiç tatil yapamadım ya ☹️☹️ Çok istedim ama şu hayatta bir kere olsun 5 yıldızlı bir otele gidip para sıkıntısız dertsiz beynimi boşaltmak istiyorum 1 hafta ama asla imkanım el vermiyor