İngiltere vize. başvuru formu cevaplarını kontrol ediyordum öğrenciyim. Geliriniz ya da birikiminiz var mı sorusuna hayır demiştim ancak, 4 martta Partnerim bana 500 gbp yolladı bunu mektuplarda da belirttik ve banka hesabıyla birlikte belgelere koydum. sizce i have no income/savings seçeneği ile devam mı etmeliyim?
Acil vize başvurusu hakkında yardım edebilecek var mı?
ayrica banka hesap ozeti de istiyordur gecmise yonelik 3 aylik.. kalmayi planladiginiz sure ile harcamayi planladigin para uyussun.. gunluk 100-150 ile carpmalisin en az... ve bu dedigin para banka hesabinda da olmali fazlasi.. 5 gun kalacaksin 750 gbp hasirda olmali ve en az bunun disinda da 1000 uzerinde gbp hesabinda olmali..
Yani elimden geldiğince bunları sağlamaya çalıştım... 🙏🏻otel masrafı vb de olmayacağı için çok da fazla bir harcama çıkmadı zaten. Ama tavsiyen için teşekkür ederim 🙏🏻😊💖
O gelir olarak kabul edilmez ki. Sen ogrencisin. Mike sana gonderdigi passive income olarak gecer. Yani mike'a ne kadar muamele o kadar pound. Buna elcilik karismaz
Evet sekerim. Yalnız kaynagi belli olan veya olmayan bir yerden büyük meblağlar geliyor ise bunun sebebini bildirmen lazım. Bunu da teror veya uyusturucu trafigini onlemek amaciyla yapiyorlar.
Kaynağı banka hesabımda erkek arkadaşımın adından gelen eft olarak geçiyor zaten aşırı büyük bir meblag değil teşekkür ederim🙏🏻bir sorum daha var, hani check list var ya en son orada "Evidence of funds available to you" ben oraya da tik attım bir sorun olur mu
Ben oraya da tik atmıştım fund olarak belki bana gönderilen paranın kaynağını görmek isterler diye banka hesabımı eklemek için 💖ama öyle şüpheli meblağ olmadığı için sorun olmaz bence de💖çok çok teşekkür ederim gerçekten günümü güzelleştirdiniz çok stresliydim💖şimdi randevu alacağım. Size musmutlu sağlıklı günler dilerimmmm💖💖💖💖💖
Ayrıca 100 tane kanıtlı belge koydum oraya sırf sadece başvuru formuna bakarak ret vereceği yok. Income olmayan birsürü insan sponsor ile gidebiliyor. Bence bir sorun yok bunda, çoktan başvurumu yaptım zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet apla ordan kasti seni besleyen biri olmasi degill.. bir isin var mi gayri menkulun kira aldigin var mi bir sirkete ortakmisin vs onu soruyoorrrr
Yani bana gelen parayı değil. Savings bölümüne girer mi diye düşündüm ondan sordum 🙏🏻
girmez aplacim.. anneden babadan sevgiliden partnerden ahaldanteyzeden aldigin para bisi ifade etmezz.. :D sunu isteyebilirler sana bakmakla yukumlu olanin gelirini koyabilirsin
Tamamdır teşekkür ederim, onu da eklemeyeceğim müsait değiller. Ama cok sagol cevabın için 🙏🏻💖
rica ederim ingiltere en zor vize veren ulkelerden biridir umarim alabilirsin...
Umarım... İstenen tüm belgeleri hazırladım. Partnerim de İngiliz vatandaşı mektubum vs de var umarım bir pürüz çıkmaz 🙇🏻♀️🙏🏻
ayrica banka hesap ozeti de istiyordur gecmise yonelik 3 aylik.. kalmayi planladiginiz sure ile harcamayi planladigin para uyussun.. gunluk 100-150 ile carpmalisin en az... ve bu dedigin para banka hesabinda da olmali fazlasi.. 5 gun kalacaksin 750 gbp hasirda olmali ve en az bunun disinda da 1000 uzerinde gbp hesabinda olmali..
Yani elimden geldiğince bunları sağlamaya çalıştım... 🙏🏻otel masrafı vb de olmayacağı için çok da fazla bir harcama çıkmadı zaten. Ama tavsiyen için teşekkür ederim 🙏🏻😊💖
guzel bir gezi olsun senin icin... haber et alip alamadigini..
Ederim🤭 sen de güzel enerjini yollasan hiç fena olmaz 😊🙏🏻💖💖
Teşekkür ederim🙏🏻
O gelir olarak kabul edilmez ki. Sen ogrencisin.
Mike sana gonderdigi passive income olarak gecer.
Yani mike'a ne kadar muamele o kadar pound.
Buna elcilik karismaz
Yani no income or savings diyorum
Evet sekerim. Yalnız kaynagi belli olan veya olmayan bir yerden büyük meblağlar geliyor ise bunun sebebini bildirmen lazım. Bunu da teror veya uyusturucu trafigini onlemek amaciyla yapiyorlar.
Kaynağı banka hesabımda erkek arkadaşımın adından gelen eft olarak geçiyor zaten aşırı büyük bir meblag değil teşekkür ederim🙏🏻bir sorum daha var, hani check list var ya en son orada "Evidence of funds available to you" ben oraya da tik attım bir sorun olur mu
Bu iste o. Yuksek meblağlar olsaydı kanitlamak zorundaydın. Elcilikte gorevli sana kisisel olarak kıl gitmezse bir sikıntı gorunmuyor
Ben oraya da tik atmıştım fund olarak belki bana gönderilen paranın kaynağını görmek isterler diye banka hesabımı eklemek için 💖ama öyle şüpheli meblağ olmadığı için sorun olmaz bence de💖çok çok teşekkür ederim gerçekten günümü güzelleştirdiniz çok stresliydim💖şimdi randevu alacağım. Size musmutlu sağlıklı günler dilerimmmm💖💖💖💖💖
Günün güzel geçsin. Iyi gunler dilerim
Hayır income yok dersen direk ret alırsın
Öğrenciyim, income olmaması normal
Ayrıca 100 tane kanıtlı belge koydum oraya sırf sadece başvuru formuna bakarak ret vereceği yok. Income olmayan birsürü insan sponsor ile gidebiliyor. Bence bir sorun yok bunda, çoktan başvurumu yaptım zaten
Anladim iyi şanslar
Teşekkürler 💖💖
Devam ediniz
Anlamadım
Ha anladım i have no income diyeceğim
Gideri bildirin ve devam edin
Aynen
Çok çok teşekkür ederim
Ricas bys
Sağlıklı güzel günler dilerimmmm
Bende size mutluluklar dilerim bir ömür boyu yüzünüz hep gülsün inşallah iyi insanlar ile karşılaşın🙏🙏🙋
💖💖💖💖💖
Ay siz de, inşallah. Günümü güzelleştirdiniz dileğinizle... Eklemek istedim🙏🏻
Yaaa i güzel kalp size ait esasen çok mutlu oldum gerçekten
☺️💓
❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜💙💙💙💙💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜❤️ içimden geldi lütfen bu kalpleri kabul buyurun iyi günler dilerim ayreten size 🙋
Yaaa 💖💖💖💖ben de size, pozitiflikle doldum resmen 😊iyi günler dilerimmmm🙏🏻💖💖💖
O halde müsait bir zamaninizda sohbet edebiliriz ben çok mutluluk duyarım
Tabii ki neden olmasın
Ya çok teşekkür ederim esas şimdi çok mutlu oldum
Merhaba nasılsınız benim çok acil bir şey sormam lazım görünce yazar mısınız acaba buraya🙏🏻