Tatil & Seyahat Kuzey ışıklarını izlemek için bir Norveç, bir Finlandiya yapmak artık hayal mi oldu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Böyle yalnızsı olur😔Oyyss💙🧡💚Boyle romantiksii olur🥺Olur yani? Ama nasıl olur?Nasıl gidicez, nasıl yapıcaz fikri olan var mıı🥺 Kuzey ışıklarını izlemek için bir Norveç, bir Finlandiya yapmak artık hayal mi oldu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 50 Liralıkla istanbulun köprüsünden karşıya geçilmiyormuş diyorlar kanka Norveç ne demek yeniyor mu djfj 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçillmiyorrr gidiş dönüşş şeyy oluyoo artık dkdmd norveçi Finlandiya arasında yıcez bakalım dndm Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Hadi bakalım fjjf Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayatımda en çok gitmek istediğim yerlerden bir yer hepsi çok merak etmişimdir 1 0 Yorumla
burakksr18 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Ben arabanın marşına bassam en fazla kocaeline gidebilirim 1 0 Yorumla
Yeniumut Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl Ben fırsatını bulsam direkt bu ülkelerde yaşamak isterim tatilden ziyade 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yahu ne Finlandiya si artık kendi ülkemizdeki tarihi yerleri bile gidemiyoruz 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Gercekten her insanin görmesi gerekir.. Ayri bir düsüncedir. 0 0 Yorumla
JOHNNYBIRAVO Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Biz kampa devam edelim ya da denize açılalım çokda süper bi şi gözükmüyo 1 0 Yorumla
Dickleregeldik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Rusya finlandiyaya girerse kuzey ışıklarını görürler 1 0 Yorumla
Serhat_r6 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 55.000 TL kişi başı Coğrafya kaderdir 1 0 Yorumla
Uzaklarda346 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hem savaş hemde ekonomik kriz erteletiyor 😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
50 Liralıkla istanbulun köprüsünden karşıya geçilmiyormuş diyorlar kanka Norveç ne demek yeniyor mu djfj
Geçillmiyorrr gidiş dönüşş şeyy oluyoo artık dkdmd norveçi Finlandiya arasında yıcez bakalım dndm
Hadi bakalım fjjf
Olur kiiKızlar Bir Adım Öne
Hayatımda en çok gitmek istediğim yerlerden bir yer hepsi çok merak etmişimdir
Ben arabanın marşına bassam en fazla kocaeline gidebilirim
Ben fırsatını bulsam direkt bu ülkelerde yaşamak isterim tatilden ziyade
Yahu ne Finlandiya si artık kendi ülkemizdeki tarihi yerleri bile gidemiyoruz
Gercekten her insanin görmesi gerekir.. Ayri bir düsüncedir.
Biz kampa devam edelim ya da denize açılalım çokda süper bi şi gözükmüyo
Rusya finlandiyaya girerse kuzey ışıklarını görürler
55.000 TL kişi başı
Coğrafya kaderdir
O günler geride kaldı ✔️
Hem savaş hemde ekonomik kriz erteletiyor 😀
Uçağı kaçır norveçe uçsun
Öyle oldu be
AKP ülkeyi bitirdi.