Siz hangisini tercih edersiniz? Yaz aşkı dedim diye şimdi hemen yazıda şaapmayın ama 😟😂

Kış tatili hem pahalı hem de soğuk sevmediğim için hiç tercih etmem. sıcak havanın tadı bir başkadır. deniz, kum, güneş, olmazsa olmazlar zaten. egzotik akşamların dayanılmaz esintilerinin yaşandığı koşuşturmanın durdugu cıvıl cıvıl mevsim. kendimi bildim bileli yaz tatilini bekleyerek geçti tüm öğrencilik zamanlarım. aman karne alalım, dönem bitsin de denize dalayım istedim. şimdi ise hem iklimi bozduk, hem de iş hayatına bulaşıp tatil nedir unuttuk. kısacası, yaz tatili geçmişte kalmış, yüz gülümseten bir anıdır benim için.
3 sene Öncesine Kadar Antalya Gibi Manavgat Gibi Cennette Yaşıyordum bilenler bilir Yaz Mevsimi şehri sıcaklık Temmuz Ağustos ayında 45 50 55 i bile gördüğü oldu hep derdim o zamanlar Soğuk yerlerde yaşamayı Seviyorum Karlı yerlerde Vs vs Şimdi son 3 Senedir Yurtdışında Avusturya da yaşıyorum Soğuk mahvetti bizi burası Resmen Buzul İsviçre Sınırındayız Alp Dağları eteğindeyiz Alpler deyiz öyle soğuk Ki 50 55 derece sıcaklıktan -10 -20 lere düştüm bir türlü ortasına denk gelemedim ama şunu öğrendim ki Yaz ayını Daha çok Seviyorum Yaşanılan Tecrübelerle bunu çok iyi anladım o yüzden daha şöyle olsun böyle olsun demiyorum korkuyorum 😀😀 Saygılarımla... #McLareN558
Cevap
12Cevap
Yaz tatili tabii ki. Kış soğuğunda tatil tadı alamıyorum ben. Güneşi ve denizi bolca görebilmeliyim ki tatil moduna girebileyim.
Her ikisi.. Ama ilk ve son baharlar'in yeri ayridir.
Yaz tatilini hep yapıyoruz zaten kış tatili daha ilgi çekici
Yaz tatili tabii ki.
Deniz olacak, kum olacak, sıcak olacak.
Kış tatili olsun manitaya sarılıp ısınmak sjsjs
Ee bu çok mantıklı dkkd sevgilisi olanlar kendını belli etsin diye guncelleme yapayım dndn
Sevgili nerde ahh sjsjd
Fizanda sndn
Tabii ki de yaz daha iyi kışın ne yapabilirsin ki
İkisini de denedim ayrı güzleliiği var
Kasvetli hava gerçeği
yaz tatili olurdu seçimim..
Kış tatili severim 🤔
Yaz tatili 😎👍
Yaz tatili
Yaz tatili
Yaz tatili
yaz tatili