Bazen herşeyi bırakıp, alıp başımı gitmek istiyorum. Tüm sosyal medya hesaplarımı silmek ya da ara vermek, ardından da tamamen kitaplara gömülmek istiyorum manzaraya karşı. Güneş yüzüme vururken, müziklerin ritmiyle ruhumu yıkamak ve tüm insanlarla iletişimimi keserek, içimdeki sesi daha net duymak istiyorum.
Yeni Yerler Görmek Keşfetmek Hep İlgimi Çekmiştir. Gezmeyi Elbette Seviyorum Hatta Gelecekte Çok Planım Var Daha Varlığından Habersiz Olduğum Ve Beni Birgün Bulacağına İnandığım Ruh İkizimle Bir Çok Yeri Gezecez. Sadece İkimiz İstediğimiz Yeri Gezecez.
bazen en güçlü insanlar bile düştüğünü hissedip yaptıklarını askıya almayı kendini dinlendircek zaman aşımı yaratmak ister doğa bunla birebir çözüm seçenekleri arasında
Tam olarak hayalini kurduğun şeyi yaptık. 2 arkadaşım ve oğlum ile birlikte geride bıraktığımız Temmuz ayında İstanbul dan NEMRUT DAĞI na 1. Antiochos u ziyarete koyulduk. Yanımızda elektrikli bisikletlerimiz kamp çadırlarımız ile ilk durağımız olan ESKİŞEHİR e gidip orada kamp attık. Masal şatosu, porsuk çayı derken gece konakladık. Ertesi gün Sakarya nehrinin başlangıcı olan Sakarya Başı nı ziyaret edip, Tuzgölü kenarından Nevşehir göreme ye gittik. Bir peri bacası içerisine karanlık basınca kaçak bir şekilde çadırları kurup kamp attık. Avanos, derin kuyu derken Nevşehir macerasını tamamlayıp, Kayseri ye doğru yol aldık. Kayserinin meşhur mantısını tadalım derken Ciğerci Bahattin de yediğimiz salataya aşık olduk. Malatya kenarından Adıyaman yoluna yöneldik. Tütün üreticilerinin yol kapatma eylemine takılıp ADIYAMAN merkezinde bir otel de konaklamak zorunda kaldık. Ertesi sabah Kahta üzerinden TANRI DAĞI NEMRUT a doğru yol aldık. NEMRUT DAĞININ zirvesinde gün batımı izledik. Bir otelde konakladık " Kervansaray" . Ertesi gün Bucak üzerinden URFA ya geçtik. Ciğerci YUSUF ta hayatımın en güzel ciğerini yedik. Muhteşem bir tatlı olan ŞILLIK ile tanıştım. " Şıllığın tadına doyum olmaz" deyu bir espri de yapmadan olmaz 🤭 Göbekli tepe, Halfeti derken Birecik baraj gölü kenarı olan Halfeti de göl kenarına kamp attık. Ertesi gün ver elini ANTEP. Hayvanat bahçesi, müzeler, yemekler efsane bir rut. İnanılmaz bir mide fesatı. Neyse güneyden ADANA yı ziyaret edip bir adana yemeden olmaz. Alanya üzerinden Antalya Manavgat da kamp atıp muhteşem bir RAFTİNG günü yaşadık. Antalya merkez derken yaklaşık 14 gün diyar diyar sürttük. 😂 Sence soruna bir cvp verebildi mi bu adam 🙈?
Seyahat bende severim. ama ozel arac ile olmali. Kafana yatan istedigin her yerde durup konaklamak. Ve seninde dedigin gibi tum iletisimi kesip. Yalnizligin ve tatilin keyfini suruceksin. Telefonsuzluk zaten seyahatte degil gundelik hayatta bile huzur veriyor. Kullanmadigim zamanlarim cok oldu. Ama hayallerin iyimis. Yaygirl hanim✨✨
Kafa dengi arkadaşlarım ile evet ama asosyal ve eğlenmeyi bilemeyen insanla seyahat edilmez ( sanada rahatsızlık veriyorum ama kusura bakma soruların çok iyi 😂😂 )
Seyahat kadar güzel bir şey var mı ya ama makesef ülke ve ekonomik şartları göz önünde bulundurursak maalesef ha bunu sorunsuz geçindirmekle yükümlü olmayan biri için mıhteşem bişeydir seyahat biziç için değil ama 😔😔
Merhaba Sude dün seninle konuşmuştuk rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen mesaj olarak attığım linkleri atabilir misin mesaj olarak lazım bana silmiştim onları tatlı çocuksun demiştin