Tatil & Seyahat Hafta sonu yolculuk var, yolculuğa psikolojik olarak hazır değilim. Ne yapmam lazım? gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Beni açlık sefalet bekliyor Güncellemeler+1 yıl Açlık seansları Hafta sonu yolculuk var, yolculuğa psikolojik olarak hazır değilim. Ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. Orada birşeyleri değiştirebilirim düşüncesi ile yola çıkın. 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Neden ole dusunuyosun 0 6 Yorumla gnl_1998 +1 yıl orada aç kalcam her gün yemek derdim olacak geceleri çok ses oluyor Yorumla suskunn33 +1 yıl Nereye neden gidiuosun ki Yorumla gnl_1998 +1 yıl üniversiteye gidiyorum Yorumla suskunn33 +1 yıl Canakkaleyemi Yorumla gnl_1998 +1 yıl Evet Yorumla suskunn33 +1 yıl Yurttamisin evdemi Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl belki kilo verirsin:D 0 1 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Derdim kilo değil fazlasıyla fit biriyim açken ders çalışılmıyor Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Müzik dinleyin 0 0 Yorumla
Hilallyenice35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Otobus mu ucak mı 0 4 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Otobüs Yorumla Hilallyenice35 +1 yıl Uzun mu Yorumla gnl_1998 +1 yıl 6saat Yorumla Hilallyenice35 +1 yıl Giy taytı gıt Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nere gidiyon giz 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoh bana yazma sen Yorumla gnl_1998 +1 yıl Siz kimsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç öylesine biri yorum yapan herkese yazmışsınız bana yazmayınca alındım Yorumla gnl_1998 +1 yıl Gizli olursanız yazmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden gizlilerin yaşamaya hakkı yok mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Orada birşeyleri değiştirebilirim düşüncesi ile yola çıkın.
Neden ole dusunuyosun
orada aç kalcam her gün yemek derdim olacak geceleri çok ses oluyor
Nereye neden gidiuosun ki
üniversiteye gidiyorum
Canakkaleyemi
Evet
Yurttamisin evdemi
Neden açlık sefalet olsun
belki kilo verirsin
:D
Derdim kilo değil fazlasıyla fit biriyim açken ders çalışılmıyor
Müzik dinleyin