Tatil & Seyahat Antalya'ya nisan ayında tatile gidilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Makbul güzel gördüğüm ve düşündüğüm Nisan ayı için 2 haftalık villa tatili yapıcam, sizcede mantıklı değilmi tarih seçiminde Haziran temmuzda aşırı sıcak olur bunaltır diye düşünmüyorum :) Antalya'ya nisan ayında tatile gidilir mi? Cevapla Tarih Soruları Tatil Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gidilir. Bahar ayların daha güzel oluyor. Yazın sıcağını nemini çekmiyorsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle tek sıkıntı tek gitmem:(
Loşçokoloş Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Gidilir gayet sıcak havalar o zamanlar da 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Fiyatlarda uygun 1 ay bile kalmayı düşünüyorum :) Yorumla Loşçokoloş +1 yıl Ben de öyle yapmıştım zamanında 😛 deniz de daha güzel oluyor çook berrak tertemiz 😛 Yorumla Soran +1 yıl Ama Ben tekim İşte Aynısını Yapmayı düşünüyorum 🍷😃 inşallah güzel geçer Tecrübelisin sen buyur gel istersen :) Yorumla Loşçokoloş +1 yıl Tek tatil eğlencelidir bence 😛 keyfini çıkar neresine gideceksin Antalyanın 😄 Yorumla Soran +1 yıl Farketmiyor bana aydın bodrum Kuşadası 😉:) Heryer Olabilir Tek olduğum için Yorumla Soran +1 yıl Kafa dengi olursa eğlenceli samimi biri daha güzel geçer 🤭 Yorumla
Leylaa2220 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Gidilir tabi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Görecez artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gidilir. Bahar ayların daha güzel oluyor. Yazın sıcağını nemini çekmiyorsun.
Evet öyle tek sıkıntı tek gitmem:(
Gidilir gayet sıcak havalar o zamanlar da
Fiyatlarda uygun 1 ay bile kalmayı düşünüyorum :)
Ben de öyle yapmıştım zamanında 😛 deniz de daha güzel oluyor çook berrak tertemiz 😛
Ama Ben tekim İşte Aynısını Yapmayı düşünüyorum 🍷😃 inşallah güzel geçer Tecrübelisin sen buyur gel istersen :)
Tek tatil eğlencelidir bence 😛 keyfini çıkar neresine gideceksin Antalyanın 😄
Farketmiyor bana aydın bodrum Kuşadası 😉:) Heryer Olabilir Tek olduğum için
Kafa dengi olursa eğlenceli samimi biri daha güzel geçer 🤭
Gidilir tabi
Görecez artık
Gidilir