Sizce aile ile tatile gitmek eğlenceli mi yoksa sıkıcı mı?

Ne zaman tatile gitsek ailecek gideriz; ama bu yıl itibariyle ailecek gidilen tatillerden sıkılmaya başladım. Aşksızlık krizim vurdu ve hiç gidesim gelmez oldu.
Görüş
40Görüş
Ben çocuklarım olmadan birsey anlamam
Aile ile gitmek güzel olur.
Zaten bizimkiler 61 yaşına girdiler.
Çok istiyorum onlarlı alıp Karavan ile ülkemizi gezmeyi..
Aileyle sıkıcı oluyor biz gittiğimiz yerde daha çok durmak istiyoruz ailem sıkılıp gereksiz görüyorlardı
Her zaman karı koca gitmek bir zaman sonra sıkıcı gelebilir. Birkaç senede bir kalabalık gitmek keyif verici olabilir.
Uff evet ama çekirdek aileden daha eğlencelisi teyzeler kuzenler abla kardeş kız kıza tatile çıkmak muhahbetler daha çok sarıyor 😀😀
ailecek sıkıcı olur baban annen onu yapma bunu yapma buraya gidicez şu saatte odaya geçeriz napcan o saatte dışarda falan baya sıkar
Bence aileyle tatile gitmek sıkıcı değil ama sürekli birbirimize bağlı da olmamaliyiz
Ben hep eğlendim. Kafa dengi olup olmamalarıyla ilgili.
Aile ile tatil bambaşka istemeyenler yarın çok ararlar ama artık çok geç olur
3-4 günden sonra sıkmaya başlıyor ama iki aile bir arada gidince tabi daha eğlenceli oluyor
Tatilin kötüsü olur mu? Babam gelmesin yeter. O tatil zehir olur o kadar söylüyorum…
Yok ya aileyle çok sıkıcı arkadaslar olacak ya da yakin akraban olmayacak
Çocukken eğlenceli ama belli bir yastan sonra sıkıcı tabi ki
bilmem zaten ailemle hiçbir şey yaptığımı hatırlama zaten yok gibiydiler hep... Olmayan bir şey için yorum yapmak doğru olmaz
Eğlenceli gibi görünmesede ileride hepsi birer anı olarak kalıyor. Anne baba sağken ve herkes herbir aradayken yapılan tatillerin tadını ileride hayatınızda hiçbir anda o tadı alamayacaksınız.
şu an ya kız arkadaşımla ya da tek tatil yapmayı daha eğlenceli düşünürüm.
İlk 3 gün iyidir. Bir şekilde idare edilir. Eğlenilir ama 3. Günden sonra uzarsa bayat tadı verir sıkar boğar
çok rahat edemezsin aile ile gittiğinde en iyisi kendin
Eh işte bazen sıkıcı da olabiliyor 😂
Frekanslar uyuşuyorsa arkadaş gibiyseniz en güzeli
En İyi Görüş