Hazır tatildeyiz o zaman keyfini çıkaralım değil mi? :) Sömestr tatilinde İstanbul'da nereye gidilir? Güzel yerler önerin lütfen. 15 tatilde gidilecek yerler nereler olabilir? Sadece gezi amaçlı öneri yapmak zorunda da değilsiniz etkinlikte önerebilirsiniz. 15 tatilde ne yapılır? 15 tatil planlarınız neler gençler? :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, İstanbul gibi güzel bir şehirde yaşıyorken tatili evde geçirmek tabii ki olmaz bende senin için çok güzel ve eğlenceli birkaç aktivite ve mekan önermeye geldim.
İstanbul'da Gezilecek Dini Yapılar
- Öncelikle mutlaka görmen gereken Unesco Dünya Mirası Listesinde yer alan, eski adıyla Pantokrator Manastır Kilisesi; Molla Zeyrek Camii Ayasofya' dan sonra en büyük dini yapı olan Molla Zeyrek Camii mimarisiyle göz kamaştırıyor.
- Camii ile başladık madem öyle devam edelim Dünya Mimarlık Birliği tarafından ''Yılın En İyi Dini Yapısı Ödülü''nün sahibi Sancaklar Camii İlginç yapısıyla dikkat çeken Sancaklar Camii gezeceğiniz yerler arasında mutlaka yer almalı.
- O kadar konuştuk birde Sülemaniye Camii'ne bir uğrayın bence.
- Eee Camii dediysek Ayasofya Camii 'ne gitmeden olmaz.
- Gelin bir de merak edenler için Fener Rum Patrikhanesi ve Aya Yorgi Patrikhane Kilisesi dini mekan konumuzsa kiliseleri es geçemeyiz.
- İstanbul'un en güzel kiliselerinden biri olan Aya Triada Kilisesi'ne mutalaka uğramalısınız.
- Demir kilise olarak da bilinen Bulgar Ortodoks Kilisesi mimarisiyle benim oldukça dikkatimi çekti doğrusu.

- ilginç mimarisi ile Sancaklar Camii

En ihtişamlı kilise Fener Rum Patrikhanesi ve Aya Yorgi Patrikhane Kilisesi
İstanbul'da Gezilecek Müzeler
- Gelin sizinle birazda müze turuna çıkalım. İlk olarak bahsetmek istediğim müze Enerji Müzesi ilginç yapılar bu müzede seni bekliyor.
- Müzelerle devam etmeliyiz diye düşünüyorum bir sonraki mekanımız ise Basın Müzesi kesinlikle gitmeniz gereken müzeler arasında.
- Bir sonraki müzemizi hemennn takdim etmek isterim Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müzesi birde edebiyata ilgiliysen asla kaçmamalı diye düşünüyorum. Huzurlu bir gün geçirebileceğiniz Cam ve Billur Müzesi mutlaka görmeniz gereken bir müze.
- Botanik meraklıların aslında herkesin bayılacağı bir müze olan Atatürk Arboretumu kocamannn bir ağaç müzesi çok büyüleyici değil mi?
- Türkiye'nin ilk sinema müzesi olan mutlaka görülmesi gereken Tarihi Atlas Sineması gezmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Muazzam yapısıyla Tarihi Atlas Sineması İstanbul'da Gezilecek Köyler
- Az bilinen ama mutlaka gitmen gereken Bozhane Köyü gerçekten huzur veriyor.
- Eveet sırada önerebileceğim Öğümce Köyü'ne uğramanızı şiddetle tavsiye ederim.
- O kadar gezmişken Dana Mandıra Köyü'ne gitmeden olmaz.
- Deniz manzaralı Yalıköy'e de mutlaka gitmelisiniz.

- Huzur Dolu Mekan Dana Mandıra Köyü
İstanbul'da Gezilecek Mekanlar
- Çizgi romanlardan fırlamış gibi hissedeceğiniz 2D konseptli cafe Süflör'e mutlaka gitmeli güzel fotoğraflar çekmelisiniz.
- Eee İstanbuldaysan Dolmabahçe Sarayı'na gitmezsen ayıp edersin.
- Dolmabahçe Sarayı'nı gezdikten sonra boğaza karşı çayınızı içerken kendinizi saraylı gibi hissedeceğiniz Şeker Ahmet Paşa Çay Salonuna gidip büyülenmeye hazır olun.
- En güzel manzaraya sahip mekanlardan biri olan Küçük Moda Burnu Çay Bahçesi görmeniz gereken yerler arasında.
- Lezzetli Portekiz tatlısı ve kahveleri olan Morn Kadıköy'de bir tatlı yemenizi bir kahve içmenizi şiddetle tavsiye ederim.
- Masal gibi bir yer olan Şekerci Erol' a uğrayıp tatlılarını yemeniz gerekiyor benden söylemesi.
- Şehrin en güzel manzaralı kitap kafesi Karaköy İstanbul Kitapçısı arkadaşlarınızla gitmeniz gereken çok güzel bir mekan.
- Ve son olarak boğaz turu yaparken kahvaltı yapabileceğiniz harika bir mekan Le Vapeur Magique bu harika deneyimi kesinlikle yaşamanızı tavsiye ederim.

2 boyutta tatlı keyfi yapabileceğiniz Süflör Cafe
İstanbul'da Gezilecek Kütüphaneler
O kadar gezmişken gelin birde İstanbul'un güzel kütüphanelerine göz atalım. Öncelikle Afife Batur Kütüphanesini önermek isterim.
Kütüphane ve kitap severlere Fatih Merkez Kütüphanesine gitmenizi tavsiye ederim.
Kitaplara doymalıyız bence Merkezefendi Kütüphanesi önerebileceğim bir diğer kütüphane arasında.
Penceresi Sülemaniye Camii'ne bakan en güzel manzaralı kütüphane İstanbul Üniversitesi İktisat Kütüphanesi kesinlikle gitmeniz gereken kütüphane. Ne kadar kütüphane olarak geçmesede etkileyici mimarisi ile herkesin görmesi gereken ve yenilenen Atatürk Kültür Merkezi bunu söylemeden bitirseydim olmazdı.
Yenilenen yapısıyla Atatürk Kültür Merkezi 
Merkezefendi Kütüphanesi Eveett benim önerilerim bu kadardı sana bolll eğlenceli ve verimli bir tatil diliyorum önerdiğim mekanları seveceğine çok eminim şimdiden iyi gezmeler diliyorumm.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl2022 sömestr tatilinde nerelere gidilebilir?

Sömestr tatilinde nerelere gidilebilir? Selam :) Tüm koşuşturmalara ara verdiğimiz bu sömestr günlerinde diğer günlerin acısını çıkaracağımız, eğleneceğimiz ve sevdiklerimizle vakit geçirebileceğimiz aktivitelere yönelme ihtiyacı duyarız. Huzurlu ve eğlenceli bir sömestr tatili için arayış içerisine gireriz ve planlar yaparız. Bazılarımız tarih kokan yapıları ziyaret etmek, müze müze gezmek ister. Bazılarımızda kış sporu gibi eğlenceli alternatiflere yönelir, kamp etkilinlikleri ile unutulmaz bir tatil geçirmek ister. Sömestr tatilini İstanbul'da unutulmaz kılan bazı tavsiyelerim var, umarım ilgini çeker.
Sömestr tatilinde İstanbul'da nerelere gidilebilir?

Sömestr tatilinde İstanbul'da nerelere gidilebilir? Sömestr için İstanbul'da yapılacak çok şey, gezilecek çok yer, girilecek çok müze var!
1) ViaSea Akvaryum

ViaSea Akvaryum Tuzla'da bulunan eğlence mekanlarından ViaSea Akvaryum, bünyesinde ki Aslan Park ve Tema Park ile Sömestr da ziyaretçilerini ağırlıyor! ViaSea'nın Dünya'da ki ilk iklim temalı akvaryum olduğunu biliyor musun? Birbirinden farklı iklim kuşaklarında yaşamını sürdüren binlerce deniz canlısını izlemek çok eğlenceli olmaz mıydı? Hem deniz canlıları hakkında bilgi sahibi olup hemde doya doya eğlenmek mümkün. VieSea akvaryumunda seni 12 bin üzerinde deniz canlısı seni bekliyor. Bahsettiğim Tema Park'ta ise lunaparkları seviyorsan seni çok şey bekliyor olacak. Aslan Park ise vahşi kedi türleri ilgini çekiyorsa seni memnun edecek bir yer olduğuna eminim!
2) Forestanbul Macera Parkı

Forestanbul Macera Parkı Hayatın tek düzeliğinden kaçmak için bir fırsat! Çekmeköy'de bulunan, Türkiye'nin orman içerisinde bulunan en büyük doğa macera parkı Forestanbul'da heyecana ve maceraya doyacaksın. Yaşlı, genç veya çocuk fark etmeksizin herkese hitap eden Forestanbul'da gününü sevdiklerinle beraber doya doya eğlenerek geçireceksin, eminim. 10 metre üzerinde tırmanma duvarı, 14 metre yükseklikte ormanın içerisinde kayıp gideceğin ziplin, ağ parkuru, dev salıncak, oryantiring parkurları ile hem spor yapacaksın hemde bol adrenalin patlaması yaşayacaksın.
3) Vialand

Vialand İstanbul Vialand İstanbul, masalları gerçek kılmak isteyen çocuk ve yetişkin herkese hitap eden bir eğlence merkezi. Girişinde kocaman şato görünümüyle bizi içine çekiyor. Vialand macera dünyası, oyun dünyası ve efsaneler dünyası gibi birçok bölümden oluşuyor.
Bu bölümlerde bizleri neler bekliyor, hangi üniteler var bir bakalım :)- Çılgın nehir (rafting ride)
- Adalet kulesi
- Viking (Splash Coaster)
- Jetski
- King Kong
- Nefes kesen (Roller Coaster)
- Maceraperest (Family Coaster)
- Hayal perdesi
- Ahşap evler
- Bir zamanlar İstanbul sokağı
- Hayal makinesi
- Çarpışan arabalar
- Uçan çocuklar
4) Madame Tussauds

Madame Tussauds Madame Tussauds, dünyanın en ünlü bal mumu müzelerinden birisi. İçerisinde tarihi ve kültürel kahramanlar, geçmişten bugüne iz bırakmış kişiler, sanat spor ve siyaset ile tanınmış ünlü isimlerin gerçekle ayırt etmekte zorlandığımız bal mumu heykelleri yer alıyor. Türkiye'den tanıdığımız birçok isimle beraber uluslarası nam salmış spor, müzik ve film yıldızlarını da görmek mümkün.
İçerisinde yer alan bazı isimler şöyle:- Mustafa Kemal Atatürk
- Fatih Sultan Mehmet
- Zeki Müren
- Madonna
- Mona Lisa
- Albert Einstein
- Marilyn Monroe
- Rafael Nadal
- Maia Sharapova
- MFÖ
- Barış Manço
- Beyonce
5) İllüzyonlar Müzesi

İstanbul İllüzyonlar Müzesi Şüphesiz favorim <3 Duyularımızı ve inanmam dediklerimizi sorgulamamızı sağlayacak sarsıcı, şaşkına çeviren bir dünyaya adım atıyoruz. Burada hiç bir şey göründüğü gibi değil!
İlüzyonlar Müzesi İstanbul Taksim'de, İstiklal Caddesi üzerinde bulunuyor. Peki bu müzede seni neler bekliyor?
Tepetaklak Oda:
Tepetaklak oda Bu oda da çekindiğin sansasyonel fotoğraflarla attığın her story ortamı sallayacak! Bu oda da ne edersen, o olur!
- Klon masa:

Klon masa Kendinle karşılıklı dertleşmek ister misin? Bu masa da oturanlar sana ne kadar benziyor öyle!
- Ames odası:

Ames odası Bu odaya boyunla dalga geçen arkadaşını kapatacaksın :) Yanında dev gibi görünmek isterdin değil mi :) Ne de olsa dışarı çıkınca yine senden uzun görünecek, fazla üzerinde gitme derim :)
Bu ve benzeri bir çok şaşırtıcı odalar İllüzyonlar Müzesinde seni bekliyor olacak.Peki, Benim Sömestr Planım Ne? :)
Ben her sömestr'da olduğu gibi Erciyes'in eşsiz pistlerinde snowboard yapıyor olacağım. En keyif aldığım şey bu gerçekten. Küçüklükten beri lisanslı yaptığım bir spor ve kış aylarını iple çekiyorum bu yüzden. Ama İstanbul'a gelme ihtimalim olursa yukarıda bahsettiklerimden en az 1-2 sine kesinlikle uğrardım :)
İyi tatiller! :)30 Yorumla
+1 yıl2022 sömestr tatilinde nereye gidilebilir?
İstanbul içerisinde bence müze ve tarihi yerlere gidilebilir şöyle sıralayabilirim sizler için 🌸
1. Topkapı Sarayı Müzesi!

topkapı sarayı müzesi Bir çoğumuz küçüklüğünden beri okul gezileri aracılığıyla Topkapı sarayına gittik ama hepimiz tam olarak değerini bilmiyoruz eğer araştırıp gidilirse harem ve altın yol bölümleri ilginizi çekebilir ben 3 kere falan gittin tekrar gitmeyi düşünüyorum ❤️
2. Pierre Loti!

Pierre loti Pierre loti‘nin Güzel manzarasında fotoğraf çekilebilir ve teleferiğe binebilirsiniz oldukça sevdiğim bir yer
3. İstanbul Arkeoloji Müzesi!

İstanbul Arkeoloji Müzesi Türkiye’deki en eski binalardan birisidir. İlk müze olarak faaliyet göstermiştir. Osmanlı imparatorluğundan Türkiye cumhuriyetine miras kalan müzelerimizden biridir. Eğer müze tarzı yerler gezmek istiyorsanız ilginizi çekebilecek müzelerden birisi!
4. Miniaturk Müzesi!

Miniatürk Miniaturk ya da diğer adıyla Minyatürk hepimizin bildiği üzere bir çok tarihi eserin küçültülüp sergilenmiş halidir bu müzede ise eserlerin yanında sesli rehberlik de bulunmaktadır. Bu rehberlik sestemi 9 farklı dilde bilgi vermektedir.
5. İstanbul Oyuncak Müzesi!

İstanbul oyuncak müzesi İstanbul oyuncak müzesinde 1700 yılından itibaren günümüze kadar gelen oyuncaklar sergilenmektedir.
Bu müzede 20 yıl boyunca 40’dan fazla ülkeden satın alınan oyuncaklar derlenmiştir.6. Atatürk Müzesi!

Atatürk müzesi Atatürk müzesi ya da diğer adıyla inkılap müzesi Atatürk’ün oturduğu ev, Atatürk’ün kişisel eşyaları ve Kurtuluş Savaşı ile ilgili bir çok tarihi materyaller bulunmaktadır. Müze 2 katlı olarak sergilenmektedir. Müzenin giriş katında Atatürk hakkında kişisel bilgiler bulunmaktadır. (Doğumu öğrenim yılları vs.) Müzenin birinci katında Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ve bir çok tarihi bilgiler bulunmaktadır ve en son müzenin ikinci katında ise Kurtuluş savaşı ile ilgili bir çok bilgi bulunmaktadır.
Şu an aklıma gelmeyen bir çok müze var ama araştırıp gezebilirsiniz mutlaka bilgi edinirsiniz 🌸10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
31Cevap
+1 yılİstanbul gezi, eğlence, yemek, konaklama gibi daha bir sürü etkinliği sınırsızca yaşayabileceğiniz bir turizm şehri. Tatili planınızı hazırlarken planlarınızı sınırsız olarak ayarlayın. Yani her an her türlü etkinliğe hazır hissedin kendinizi :D.
Benim naçizane önerebileceğim eğlence merkezleri liste olarak araştırıp sunuyorum:
1 – İSTANBUL İLLÜZYONLAR MÜZESİ, BEYOĞLU
2 – HUPALUPA AİLE EĞLENCE MERKEZİ, ATAŞEHİR
3 – İSTANBUL AKVARYUM, FLORYA
4 – SNOWPARK, TORIUM AVM
5 – MADAME TUSSAUDS BALMUMU HEYKEL MÜZESİ, BEYOĞLU
6 – MOİPARK EĞLENCE PARKI, MALL OF İSTANBUL, İKİTELLİ
7 – RAHMİ KOÇ MÜZESİ, HALİÇ
8 – EMAAR AKVARYUM VE SUALTI HAYVANAT BAHÇESİ
9 – KIDZANIA, AKASYA AVM
10 – LEGOLAND DISCOVERY CENTRE İstanbul , BAYRAMPAŞA FORUM AVM
11 – PELİT ÇİKOLATA MÜZESİ, ESENYURT
12 – İSTANBUL OYUNCAK MÜZESİ, GÖZTEPE
13 – BUBBLE UP AKTİVİTE VE EĞLENCE MERKEZİ
14 – BARIŞ MANÇO MÜZESİ, MODA
15 – VIASEA AKVARYUM, TUZLA VIAPORT MARİNA
16 – DOLMABAHÇE SARAYI
17 – NEZAHAT GÖKYİĞİT BOTANİK BAHÇESİ, ATAŞEHİR
18 – DARICA HAYVANAT BAHÇESİ, DARICA
19 – MİNİATÜRK VE PİERRE LOTİ GEZİSİ, SÜTLÜCE
20 – FORESTANBUL MACERA PARKI
21 – İSFANBUL EĞLENCE PARKI, EYÜP
22 – TERS DÜNYA İSTANBUL
23 – İSTANBUL DENİZ MÜZESİ
24 – SABANCI ÜNİVERSİTESİ SAKIP SABANCI MÜZESİ
25 – ATATÜRK ARBORETUMU, BAHÇEKÖY
26 – KORSAN ADASI TEMAPARK, TUZLA VIAPORT MARİNA
27 – MEHMET NACİ AKÖZ UÇURTMA MÜZESİ, ÜSKÜDAR
28 – YEREBATAN SARNICI, SULTANAHMET
29 – İSTANBUL KELEBEK ÇİFTLİĞİ, BEYKOZ
30 – BAKIRKÖY BOTANİK PARKI, İNCİRLİ
31 – PANORAMA 1453 TARİH MÜZESİ
32 – VİAPORT LUNAPARK, PENDİK
33 – HİSART CANLI TARİH MÜZESİ, KAĞITHANE
34 – TOPKAPI MÜZESİ
35 – BEŞİKTAŞ JK MÜZESİ
36 – ASLAN PARK, TUZLA VİAPORT MARİNA
37 – ORMANYA DOĞAL YAŞAM PARKI, KOCAELİ
38 – DARICA HOBİT KÖYÜ
Önerebileceğim Sahiller:
10- Caddebostan Sahil
9 – Emirgan Sahil
8- Kuzguncuk Sahil
7- Moda Sahil
6- Salacak Sahil
5- Sarıyer Sahil
4- Avcılar Sahil
3- Bebek Sahil
2- Beşiktaş Sahil
1- Bostancı Sahil
Gezilebilecek Tarihi Mekanlar:
1. Ayasofya
2. Topkapı Sarayı
3. Kapalı Çarşı (Grand Bazaar)
4. Bozdoğan Su Kemeri
5. Yerebatan Sarnıcı
6. Çemberlitaş
7. Galata Kulesi
8. Ahrida Sinagogu
9. Rumeli Hisarı
10. Yoros Kalesi
11. Anadolu Hisarı
12. Yedikule Zindanları
13. At Meydanı (Hipodrom)
14. Haydarpaşa Tren Garı
15. Alman Çeşmesi
16. Dolmabahçe Sarayı
17. Aya Yorgi Manastırı
18. Fener Rum Patrikhanesi
19. Heybeliada Ruhban Okulu
20. Kuleli Askeri Lisesi
21. Kız Kulesi
Gezilebilecek Tarihi Camiler:
1. Süleymaniye Camii
2. Sultanahmet Camii
3. Eyüp Sultan Camii
4. Ortaköy Camii
5. Fatih Camii
6. Eminönü Yeni Cami
7. Nuruosmaniye Camii
8. Arap Camii
İstanbul’un En Güzel Manzaralarına Nazır Seyir Terasları:
1. Pierre Loti Tepesi
2. Çamlıca Tepesi
3. Otağtepe Parkı
4. Galata Kulesi
5. Safir Kule
İstanbul’daki Popüler Park ve Bahçeler:
Avrupa Yakası:
1. Bakırköy Botanik Parkı
2. Beylikdüzü Yaşam Vadisi
3. Belgrad Ormanı
4. Yeşilköy Sahili ve Rönepark
5. Gülhane Parkı
6. Emirgan Korusu
7. Bahçeşehir Gölet Parkı
8. Yıldız Korusu
9. Maçka Parkı
10. Atatürk Arboretumu
Anadolu Yakası:
1. Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi
2. Göztepe 60. Yıl Parkı
3. Fenerbahçe Parkı
4. İdealtepe 50. Yıl Korusu
5. Maltepe Başıbüyük Piknik Alanı
6. Polonezköy
7. Maltepe Orhangazi Şehir Parkı
8. Fethipaşa Korusu
9. Kartal Sahili Sis Parkı
10. Kavacık Otağtepe Fatih Korusu
Şimdilik araştırıp listelediğim yerler bu şekil. Sizin aklınızdan geçen aktivite çeşidi ne isteyin araştırp listeleyeyim.
İyi tatiller :)00 Yorumla
+1 yıl15 gün kafa dinleyecek bilgili meşhur yer Erenköy hastanesi hemde bedava hemde konaklama artı full hizmet dersem tabikide hayır bütün doktor hemşire vesaire arkadaşlarimiza Allah kolaylık versin oturun evde balkon varsa mangal yakın yoksa covid var çıkmayın
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşındasın büyük ihtimalle ailen ile gideceksin o zaman kayak merkezine gidin.
.
.
.
.Kapadokya-Nevşehir.
Yedigöller – Bolu.
Sarıkamış – Kars.
Uludağ – Bursa.
Kartepe – Kocaeli.
Palandöken – Erzurum.
Abant – Bolu.10 Yorumla
+1 yılİstanbul değil de Doğu turu yapılır.
Doğu ekspresi
Bitlis'e gidilebilir mandaların kaplıcaya girdiği mekan olarak biliniyor
Van Muradiye Şelalesi
Erzurum Palandöken
Hakkari Cîlo dağları gezmeye, görmeye değer yerler ❤️00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 372 cevap paylaştı. Nereye istersen oraya gitmeli :D ben evde olucam galiba
10 YorumlaDaha çok kış ve kar olacağı için bana göre Abant çok tatlı bir alternatif olabilir.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılUludağ'ds güzel tatil yapılır ama benim tatilim yok😂
00 Yorumla Hava şartlarının bu kadar olumsuz gittiği bir dönemde bir yere gidilmemesi en mantıklısı.
00 YorumlaBence evde oturulmali malum heryer kar ya da kar tatili
00 YorumlaKapadokyadan yeni geldim kesinlikle gidin görün. Kış olmasına soğuk olmasına rağmen çok güzel bir yer. Yazi ayrı kışı ayrı güzel.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gönül isterki Alaska'ya Uludağ'a ama gittiğim yer iş yeri ulan hayallere bak yaşantıya baka sabah sabah sinirlendim
00 Yorumla
+1 yılKaradenizde Kış Turizmi iyi gelir. Çok güzel bir doğası var👍
00 YorumlaGönül isterdiki gezmek tozmak lakin hem ekonomi yeterli degil hemde havaaaa buz gibi zaten zatüreyim valla 1 saat dışarda kalinca bacaklsrim agriyor başim agriyor 70 yasindaki nenem gibiyim 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılGönül isterdi Uludağ'a gitmeyi ama işte... Money yok 🤷🏻♀️
20 Yorumla
+1 yılPandemide kafamız bulandı bir de son zamanlar bizi baya zorladı bu yüzden doğayla başbaşa kalabileceğin etkinlik ve yerleri tercih et.
00 Yorumla
+1 yılKar ile birlikte Doğu Express'i mükemmellllll 🤍✍🏻
13 Yorumla- +1 yıl
İzmir ya da eskişehire gidip gezmek mantıklı olabilir
00 YorumlaBence evde otur, butun yollar oraya donuyor nasilsa.
00 Yorumla
+1 yılNevşehir de güzel olabilir. Yazı ayri bir güzel kışı ayrı bir güzel.
00 Yorumla
+1 yılHiç kimsenin bu aralar yapmadığı bir şey yapın mesela evi temizleyin ve aile ile vakit geçirin
00 Yorumla
+1 yılEvden cikilmiyor ki kar kış dan ama gitsem galatata gitmek isterdim
00 Yorumla
+1 yılİstanbul
Bursa
Nevşehir
Pamukkale
Çanakkale
Karadeniz01 Yorumla- +1 yıl
İsta beklerim her zaman kırmızının asim tonu Yasmin :d
Ben her sene düzenli kayağa gidiyorum bu sene palandöken ya da ılgaz yapıcam bi ihtimal ikiside
00 Yorumla
+1 yılİllüzyonlar müzesi var. Olabilir.
10 Yorumla
+1 yılHiç bir yere evde oturmalı en güzeli
00 YorumlaHiçbiyere gidilmez bu kalabalıkta
00 YorumlaUludağ veya erciyes olabilir bu zamanda
00 Yorumla
+1 yılBu sömestr da Adaları gezebilirsin mesela
00 Yorumla
+1 yılolduğun şehirde kalmalısınız
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKar birçok şeyi engelliyor
00 Yorumla
+1 yılBence evde otur bu karakişta kaza bela heryer
00 Yorumla
+1 yılEvde oturup çalışmalı.
00 Yorumla
+1 yılFethi Paşa korosuna gittin mi hiç
00 YorumlaKayseriye diycem ama şu an her yer Erciyes
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokakta şu havada gezebiliyorsan heryer sana tatil
00 Yorumlaevinde otur napacaksin disarida
10 Yorumla