Doğu ekspresi vagon tipleri farklı oluyormuş, hangi vagon tipini önerirsiniz?

Öncelikle bu tur hadi yapalım diye yapacağınız bir tur değil. Bileti zor bulunan yaklaşık 2 ay önce almanız gereken bir tur. Çıkış Pendik üzerinden başlar ve 24 saatin sonunda Kars'ta biter. Oraya gidene kadar çeşitli şehirlerden geçilince haber verilir örneğin: Erzurum'a geliniyor deniliyor ve cağ kebabı siparişi verilebiliyor. Bu turu yapacaksanız en imkanlı şekilde yataklı vagondan almanızı öneririm rahat oluyor ve kendi yemeğinizi de yapabilirsiniz piknik tüpüyle çok güzel örnekleri var bakarsanız. Fiyatlar 1300 lira gördüm ama tek gidiş mi dönüşlü mü bilemiyorum bakmak lazım detaylı şimdiden iyi eğlenceler.
Cevap
8Cevap
İlk olarak Ankara’ya gitmelisiniz. Uçak yolculuğu ile Ankara’ya giderseniz. Doğu ekspresine binmek sizi yormaz. Sonuçta molalarla beraber 32 saati buluyor ankaradan Kars’a varmak. O yüzden en hızlı olan ulaşımı tercih etmek en mantıklı gözüküyor bana.
İstanbul'da bulunan turlar ile anlaşırsan onlar her şeyi ayarlıyor.
İstanbul'dan vip otobüsleri ile Ankara'ya getiriyorlar ve oradan trenle yolculuk başlıyor.
Kalkış Ankara 'dan diye biliyorum. Keşke biz de gitsek ya şu yataklı vagonlar falan varya çok istiyorum hem keyif hem huzur
Ankaradan bineceksiniz.
E Bilet uygulamasından oluyor.
En son tek kişi 1300
İki kişi 1200 dü bakarsınır fiyatlarına
Tek kişi neden pahalı
Önce Ankara gitmek gerekiyor. Daha sonra trenle Kars.
Bu tur için sitede yatip kalkmaniz lazim biletler saniyesinde tukeniyor
Hızlı trenle Ankara'ya, ordan Doğu eskpresi ile Karsa
İstanbul çıkışlı yok diye biliyorum. Ankara çıkışlı kars bitişli var
Bende çok merak etmistim gitmeyi istemiştim fakat bilet fiyatlarini
gorunce mecburen vazgectik
Ankara gar galiba çıkış şubesi
Bilmiyorum maalesef çok pahalı diye hiç araştırmadım ama internette gidenlerin blogları oluyor
Ankara çıkışlı diye biliyorum
İstanbul çıkışlı yokmuş Ankara'ya gitmen lazım
300-650 arasında fiyatlar.
Buna bende bir kere binmek istiyorum
İstanbul çıkışlı yok
Hayalil bu benim
Güzel ama bilmiyorum
Bu soğukta hiç gelme bence en az 10 cm kar var
Ben gittim iki kere
Bilmiyorum
Yataklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?