Dolandırılmaktan aşırı derece korkuyorum o yüzden güvenilir olması çok önemli. Kiralık bungalov ev fiyatları hakkında azıcık detay verirseniz çok mutluş olurum gençler.
Sapanca'da günlük kiralık bungalov ev tavsiyesi olan var mı?

Sapanca'da 2-3 yazdır gittiğim farklı farklı bungalovlar var henüz dolandırılmadım. Bu güvenme konusunda sitelerin altında türsab doğrulama sistemi numarası yazar, onu kontrol ederek dolandırıcı olup olmadıklarını anlama şansın var. instagram. com/sapancakonaklamarehberi ben bungalov rezervasyonlarını buradan yaptırıyorum. Ama dediğin gibi instagram'da arama yerine sapanca bungalov evleri yazdığın anda sahte bir ton hesap çıkıyor bunlar arasından doğru olanı ayıklamak da gerçekten insanı yoruyor.
Görüş
9Görüş
Biz senelerdir gidiyoruz Sapanca'ya şükür daha dolandırılmadık. Kuzenlerim, arkadaşlarım hep aynı yerden rezervasyon yapıyoruz. Ne idüğü belirsiz instagram hesaplarındansa gibi profesyonel ve kurumsal firmalardan rezervasyonunuzu yapmanız sizin yararınıza olur.
Bir gün bungalov evde ben de kalacak mıyım acaba. Var Bi hayalim z
evet var gitmedim ama güzel iki yer var gecelik 2 kişi bin tl
Ben de sırf o korku yüzünden Abant'a gittim 1 ay kadar önce.
Suriye pasaportun olması lazım. eskiden sapancaya giderdik ne güzeldi şimdi aapanca bildiğin suriyenin bi şehri gibi. sen turist gibi geziyoraun...
Doğa köşkü Abant bungalov evlerine bakmanı öneririm. Aşırı iyi yorumlar almış.
Airbn uygulamasında bulabilirsiniz
Oldukça uçuk fiyatlar.
Günlük 1500 2 bin civarı
Ama abant bungolow evleri güzel
Tavsiye ederim
1500 TL den fazladır.
tur şirketleri üzerinden bak
Günlük evin dolandırıcılığı ne olacak..
Anlaşılan doğayı seven birisin
Ben pek güvenmiyorum
Fakirler bilemez
Bungola nedirki