Tatil & Seyahat İstanbul Esenyurt'a hızlı tren için hangi gar yakın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Boş yapmayın lütfen Güncellemeler+1 yıl Boş yapmayın lütfen İstanbul Esenyurt'a hızlı tren için hangi gar yakın? Cevapla Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bunların hiç biri yakın değil ki. Söğütlüçeşme yani Kadıköy'de inip oradan gideceksin. Esenyurt karşıda, hızlı tren Anadolu'da kalıyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Halkalı 40 dk diye gözüküyor konumda Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Aa pardon doğru. Karşıya geçirdiler onu ben uzun süredir binmiyordum da. Halkalı'dan otobüs var ona binip direkt Esenyurt'a gidiyorsun. Bildiğin İETT otobüsü, numara hatlarına internetten bak istersen Yorumla Soran +1 yıl Ya sabır sen laftan anlamıyor musun Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Halkalı. Bakırköy de olur 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Taksiye hsngisyle az para vermiş olurum 🤔halkalı mı Yorumla Copernicus +1 yıl Halkali Yorumla
mkisak Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Bakırköy direkt metrobüsle ulaşırsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Taksiyle geçmem gerekiyor cumagunu Yorumla mkisak +1 yıl Halkalı o zaman en yakin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunların hiç biri yakın değil ki. Söğütlüçeşme yani Kadıköy'de inip oradan gideceksin. Esenyurt karşıda, hızlı tren Anadolu'da kalıyor
Halkalı 40 dk diye gözüküyor konumda
Aa pardon doğru. Karşıya geçirdiler onu ben uzun süredir binmiyordum da. Halkalı'dan otobüs var ona binip direkt Esenyurt'a gidiyorsun. Bildiğin İETT otobüsü, numara hatlarına internetten bak istersen
Ya sabır sen laftan anlamıyor musun
Halkalı. Bakırköy de olur
Taksiye hsngisyle az para vermiş olurum 🤔halkalı mı
Halkali
Bakırköy direkt metrobüsle ulaşırsın
Taksiyle geçmem gerekiyor cumagunu
Halkalı o zaman en yakin
Ee buldun mu yolunu merak ettim.
Bana esenyurt deme