8. ayımdayım doğurmama çok az kaldı. Ama ben aşırı derecede tatil yappmak istiyorum :( Karnım böyle şişken fotoğraf çekinmek vb istiyorum. Ama tehlikeli olur mu, erken doğum vb. ya da çok yorulur muyum emin olamıyorum. Ne yapayım sizce?
Hamileliği normal ve sorunsuz süren anne adaylarının tatile çıkmasında herhangi bir sakınca yoktur. Hatta doğum sonrasında anne adayını yorucu bir süreç beklediğinden hamilelik sırasında tatil çıkmak hamilenin dinlemesi açısından iyi bir fırsat olabilir. :) :)
Merhaba : Genelde böyle durumlarda sıkıldığımız için hayal kurariz ama bir türlü hayata geçiremeyiz,, kaynana koca elti valide vs gibi akraba giller hayatınıza hemen müdehale eder ,,, bu sülale engelini aşma konusunda hiç bir fikrim yok,,, diye anlatmıştı bir arkadaşım,,,
Eğer hamile olsaydım evden bile çıkmazdım tatili geç düşünsene gidiyorsun ayağın kayar düşersin filan sonuçta karın içi zorla bir bebek sahibi oldum sonra ayağım kayarsa o bebeği düşürürsem bu sefer ben kendi kendimi affetmem
Madem 8. Aydasın bebeğin için daha dikkatli olmalısın biliyorsun 1 ay sonra kucağında olucak tatilı sonrada yapabilirsin kendin ve bebeğin için evde olmam daha iyi.💙
Riske gerek yok. Sopuk algınlığı, düşme tehlikesi. Ayrıca Uludağ'da o arifede yol sıkışıktır. Saatlerce sürebilir dağ yolu ve ne tuvalete ne dinlenmeye duramazsınız.
Oksijen carpmasi yasayabilirsin bence risk etme. Maksat kar ve foto ise abant, golcuk, kartepe buralara gidebilirsin. 8 aylik hamile bir kadin icin uludag bence riskli
Gelecek yıl git annem. Bu şekilde kayak felan yapamazsın, başına iş açacaksın sonra..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok fazla hareket etmeeeee Yakın bir tanıdığımın kordon bağı kopmuş, bebekten gelen pislikler iç organlarını falan öldürmüş hep.2 resim için canını hiçe atma.