Tatil & Seyahat Yılbaşı tatilinde arkadaşlarla olmak mı yoksa aileyle olmak mı? tomie1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Artık sevgilim olmadığı için onu eklemedim :D Sizce hangisi? Arkadaşlarla olmak daha eğlenceli olur sanki? Yılbaşı tatilinde arkadaşlarla olmak mı yoksa aileyle olmak mı? Cevapla Tatil Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
deserter34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Arkadaş.Ailem de çok özeldir ama ha bire aynı şeyler. 0 0 Yorumla
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ikiside bana uyar ama aile biraz daha ağır basıyo tabi... 0 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her sene ailemle oluyorum bu yıl da arkadaşlarım ile olsun 0 0 Yorumla
zAntiSosyalz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl arkadaş derdim ama hiçbirine o kadar önem vermiyorum belki hoşlandığım biri olursa onla olur 0 0 Yorumla
Alisaofficial Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Nerde mutluysam fark etmiyor ama şu an hiç bir yerde mutlu değilim🤦🏼♀️ 0 0 Yorumla
Alevalev55 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Arkadaşlarım olmadığı İcin hep ailemle kutluyorum bu yılda öyle 0 0 Yorumla
Güllözdem Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Arkadaşım olmadığı için babamla gircem olsada babamla girerdim 0 0 Yorumla
the-genç Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl evde tek olcam galiba sıradan bir gün benim için 0 0 Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bence yalnız bir yerlere gidebilirsin 0 0 Yorumla
єчєσfthєdrαgσn Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sevgilim de yok arkadaşım da. Ailemle olucam. 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Aile herşeydir herkes gider bir tek ailen kalır 0 0 Yorumla
poisonᴠᴇɴᴏᴍ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İstanbul turu yapacağız hep beraber miss 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 746 cevap paylaştı. Farketmez yemegi iyi olan biryerde olur 0 0 Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 572 cevap paylaştı. Her yıl değişir :) 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aile ile olmak 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 487 cevap paylaştı. arkadaşlarla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Arkadaş.
Ailem de çok özeldir ama ha bire aynı şeyler.
ikiside bana uyar ama aile biraz daha ağır basıyo tabi...
Her sene ailemle oluyorum bu yıl da arkadaşlarım ile olsun
arkadaş derdim ama hiçbirine o kadar önem vermiyorum belki hoşlandığım biri olursa onla olur
Nerde mutluysam fark etmiyor ama şu an hiç bir yerde mutlu değilim🤦🏼♀️
Nerede olduğumuz önemli evdeysek hiçbirinin önemi yok bence :))
Arkadaşlarım olmadığı İcin hep ailemle kutluyorum bu yılda öyle
Arkadaşım olmadığı için babamla gircem olsada babamla girerdim
Beni ilgilendirmez yılbaşı
Arkadaşlar ve sevgili daha iyi oluyor.
evde tek olcam galiba sıradan bir gün benim için
Bence yalnız bir yerlere gidebilirsin
Bu sene ev arkadaşlarımla olacağım.
ailemle tabiki de👼🌺💫💭
evde koltukta ailemle takılmak
Sevgilim de yok arkadaşım da. Ailemle olucam.
Arkadaslarla olmak istedim bi an.
Aile herşeydir herkes gider bir tek ailen kalır
Ailemle olmak isterim
Bi süre arkadaşlarla bi süre aileyle
İstanbul turu yapacağız hep beraber miss
Farketmez yemegi iyi olan biryerde olur
Kimseyle olmamak
Aileyle olmak çünkü bir gün hayatta olmayacaklar
Aile
Her yıl değişir :)
Aile daha önemli
Aileyle rakı