Tatil & Seyahat Dünyanın en pahalı şehri Tel Aviv seçildi! Maddi imkanınız olsa hangi şehri görmek isterdiniz? AylakMomo Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor The Economist Dergisi 2021 yılının en pahalı şehirlerini açıkladı. Listeye göre,Tel Aviv - İsrailParis - FransaSingapurZürih - İsviçreHong Kong - ÇinNew York - Amerika Birleşik DevletleriCenevre - İsviçreKopenhag - Danimarka Los Angeles - Amerika Birleşik DevletleriOsaka - Japonya Dünyanın en pahalı şehri Tel Aviv seçildi! Maddi imkanınız olsa hangi şehri görmek isterdiniz? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Maddi imkanım olabileceğini düşünmüyorum ben daha apartmandan çıkmadan 50 ₺ gidiyor bir de oraya nasıl gidem. 😁 1 0 Yorumla
semmm92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl istediğim herhangi bir şehirde yaşayabilecek maddi duruma ve vizeleri de alabilecek konumdayım. Canım nereye isterse oraya giderim. 0 0 Yorumla
hasan01aydin Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl Kanada Vancouver ve Londra. Ailemi bırakamıyorum. Yoksa yapabiliyor muyum diye merak edip yerleşirim. 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Çok yere gittim ama brezilya en beğendiğim yer oldu şimdi ise yeni zerlandayı merak ediyorum pandemi muhabbeti olmasaydı gidecektim 2 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Finlandiya tabiki💫🌺💭👼 yazmamışsınız ama orası işte 0 0 Yorumla
SağlıkcıHatn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hawaii sahilleri 😂Paris Roma ve İskandinav ülkelerini görmek isterdim 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Şehir değil Küba'ya gitmek isterdim. Mutlu insanlar ülkesi. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 40 +1 yıl israil ve amerika hariç hepsine gittim.. 0 0 Yorumla
Cherryy_ Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Tokyo, Paris. En çok görmek istediğim şehirlerden ikisi. 0 0 Yorumla
RuhuEskimiş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yanlışlık var bu işte. Hani İstanbul - Türkiye? 1 0 Yorumla
1SadeKahve Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Türkiye'ye gelmemislerse demekki 1 1 Yorumla ᶜᵃʳᵖᵉժﻨεო +1 yıl Gelseler nolcak, yine ucuz kalıcak paralarının karşısında.. Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 578 cevap paylaştı. Singapur gerçekten pahalı 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Orası neresiymiş ksksj 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 746 cevap paylaştı. Singapur ve tayland iyi olurdu 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 335 cevap paylaştı. Istambuldur o 0 2 Yorumla SourKity +1 yıl *İstanbul 😹 Yorumla Theseussz +1 yıl @SourKity 😑 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı. Rio. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Maddi imkanım olabileceğini düşünmüyorum ben daha apartmandan çıkmadan 50 ₺ gidiyor bir de oraya nasıl gidem. 😁
istediğim herhangi bir şehirde yaşayabilecek maddi duruma ve vizeleri de alabilecek konumdayım. Canım nereye isterse oraya giderim.
Kanada Vancouver ve Londra. Ailemi bırakamıyorum. Yoksa yapabiliyor muyum diye merak edip yerleşirim.
Çok yere gittim ama brezilya en beğendiğim yer oldu şimdi ise yeni zerlandayı merak ediyorum pandemi muhabbeti olmasaydı gidecektim
Finlandiya tabiki💫🌺💭👼 yazmamışsınız ama orası işte
Hawaii sahilleri 😂
Paris
Roma ve İskandinav ülkelerini görmek isterdim
Şehir değil Küba'ya gitmek isterdim. Mutlu insanlar ülkesi.
1 seneye kalmaz inşallah bi avrupa turu yapmak istiyorum..
israil ve amerika hariç hepsine gittim..
Tokyo, Paris. En çok görmek istediğim şehirlerden ikisi.
Yanlışlık var bu işte. Hani İstanbul - Türkiye?
Türkiye'ye gelmemislerse demekki
Gelseler nolcak, yine ucuz kalıcak paralarının karşısında..
Singapur gerçekten pahalı
Orası neresiymiş ksksj
Ben Gaziantep'e gitmek istiyorum
Japonyaya gidecegim birgün
Tabi o kadar çok silahlanmaya çok para gerek.
Singapur ve tayland iyi olurdu
Ben Paris’i görmek isterdim
Hepsinin anasını skymyahudi tohumlarinin
Paris olurdu.
Istambuldur o
*İstanbul 😹
@SourKity 😑
Beni kübaya atın
Rio.