Tatil & Seyahat Hafta sonu tatilinizi kiminle geçireceksiniz diye sizi eşleyeyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Yapay Zekaya Sor Evet bu hafta sonu tatilinizi kiminle geçireceğinizi tek başıma eşleyeyim. Güncellemeler+1 yıl Sorumuz erkek yetersizliğinden bu kadar etiketlendi. Başka etiketlerde görüşmek üzere. Hafta sonu tatilinizi kiminle geçireceksiniz diye sizi eşleyeyim mi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl bu hafta sonu dayıları olarak yegenlerimi sinemaya götüreceğim :)onlarla geçecek hafta sonu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl @kurkmantoluhayri Affedilmeyen +1 yıl @KürkMantoluHayri sende gel takil bize ;)
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 447 cevap paylaştı. 4 gündür kızlarla yazlıktayım bu gece dönüyoruz, valizi boşaltmayayımhafta sonu da tatile hayır demem🤣 Kafa dengi birini eşle 😏 0 0 Yorumla
Madam_25 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu hafta sonu sadece uyumak istiyorum 😴😴 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen mevlanaya git başka erkek kalmadı zaten :D Yorumla Madam_25 +1 yıl İstememiştim ki zaten 😑 Yorumla Soran +1 yıl Olsun başka zaman istersin 😂 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Gönder gelsin bakalım 😄 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla SmellSmoke +1 yıl Ne gülüyosun be 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha 😂 Yorumla SmellSmoke +1 yıl ahshs o kadar sevindim anladım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Eee sana şimdi beni etiketlemesem küsersin. Alıştın sonuçta :D Yorumla SmellSmoke +1 yıl Yaa dimi dimi 😂 bida da soruna gelmem ahshs Yorumla Soran +1 yıl Beraber hafta sonu tatili olunca tabi ne gerek var soruya 😂 Yorumla
Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kör talihime hangi bahtı kara çıkacak 😅 2 8 Yorumla Soran +1 yıl @perlamare Yorumla perlamare +1 yıl Kara bahtlım yar gönüllümHalım senle güle döndüCereyanı aşk bu vuku bulmuşEfkar-ı hüznüm sana dön artıkKara bahtlım güzel gözlümRengi solmuş güle döndümFeryadım kime senden başkaYağmur ol yağ gönlüme dön artık Yorumla Ms26Ms +1 yıl @perlamare https://youtu.be/-A9cVnlHa9A😀 Yorumla Ms26Ms +1 yıl https://youtu.be/-A9cVnlHa9A Yorumla perlamare +1 yıl Kilitlendim kaldım :) Yorumla Ms26Ms +1 yıl @perlamare asite atıp mı çözelim yoksa kaynatıp mı 😀 Yorumla perlamare +1 yıl Asite atmak daha mantıklı sanki. Kesin çözüm :)Kaynana mıyım ben ya? https://youtu.be/DBOnH8OVTdY Yorumla Ms26Ms +1 yıl @perlamare suçlusun sen 😀https://youtu.be/C9QWjVf0S4M Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eşle Sado, hadi sende eşle.😂 2 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 381 cevap paylaştı. Yeni tatilden geldim evde geçireceğim hafta sonunu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @askioldurmek Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Gelsinn😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @sarisin4500 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olur eşle bakalım kardoo 0 5 Yorumla Soran +1 yıl @sakinvetatlikiz Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl Haftasonu başladı yanımda olman gerekiyormuş @madagaskaraslani :D Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ah çok özür dilerim ben çalışmıyorum sözüm olsun başka bir haftasonuna 😄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Pardon çalışıyorum 😄 Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl Ne demek efenim sorun yok : D kolay gelsin Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Eşleşelim bakalım kiminle olacakmış. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @terazininbiri Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yarın baliktayim arkadaşlarla geceden yola cikicam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @54srp Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 402 cevap paylaştı. Makara biri olsun plizkoooo 0 2 Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl @Affedilmeyen başkanım görüşün yoruma kapalı :D Yorumla Affedilmeyen +1 yıl Hahahaha yaslilik :) idare ediver Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 40 +1 yıl hayırlısı olsun :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @hayatistanbul77 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşle bakalım. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 395 cevap paylaştı. Bende geldim😂😂 2 0 Yorumla
0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Eşle.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl @SHEKAU Yorumla SHEKAU +1 yıl Çıtırım😙 Yorumla 0asrınz0 +1 yıl @SHEKAU 😚 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @aloneenolaa Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tabi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl @hesapsiz-6 Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Ne mühendisi acaba Yorumla hesapsiz-6 +1 yıl Inşaat Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl @hesapsiz-6 meslektaşım 😌 Yorumla hesapsiz-6 +1 yıl 😅😅 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 467 cevap paylaştı. Olur bro 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @polyannalisa Yorumla
Sinee__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Oluur 0 9 Yorumla Soran +1 yıl @Sakallıbey Yorumla Sinee__ +1 yıl 😅 Yorumla Sakallıbey +1 yıl Haydaaaa Yorumla Sinee__ +1 yıl @Sakallıbey 😅 Yorumla Sakallıbey +1 yıl Ama yani shahsh Yorumla Sinee__ +1 yıl @Sakallıbey sbsnsnmsn kola içeriz zbzbbdbs Yorumla Sakallıbey +1 yıl Sen beni neden sismanlatnaya çalışıyorsun nddhdjs Yorumla Sinee__ +1 yıl @Sakallıbey kola kilo yapmaz znsnsb Yorumla Sakallıbey +1 yıl Yalan konuşma hshshssnsn Yorumla
J0seph Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl evt. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @asipizzaolalim Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl :D olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl @sssicaksutlukahvem Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Günaydın teşekkürler Yorumla
NoNicknaaame Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Seninle eşle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaaz Yorumla NoNicknaaame +1 yıl Neden olmaz yakışıklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bu hafta sonu dayıları olarak yegenlerimi sinemaya götüreceğim :)
onlarla geçecek hafta sonu
@kurkmantoluhayri
@KürkMantoluHayri sende gel takil bize ;)
4 gündür kızlarla yazlıktayım bu gece dönüyoruz, valizi boşaltmayayımhafta sonu da tatile hayır demem🤣 Kafa dengi birini eşle 😏
Bu hafta sonu sadece uyumak istiyorum 😴😴
Sen mevlanaya git başka erkek kalmadı zaten :D
İstememiştim ki zaten 😑
Olsun başka zaman istersin 😂
Gönder gelsin bakalım 😄
😂😂
Ne gülüyosun be 😂
Hahahaha 😂
ahshs o kadar sevindim anladım 😂😂
Eee sana şimdi beni etiketlemesem küsersin. Alıştın sonuçta :D
Yaa dimi dimi 😂 bida da soruna gelmem ahshs
Beraber hafta sonu tatili olunca tabi ne gerek var soruya 😂
Ben yolda geçireceğim 😂
Kör talihime hangi bahtı kara çıkacak 😅
@perlamare
Kara bahtlım yar gönüllüm
Halım senle güle döndü
Cereyanı aşk bu vuku bulmuş
Efkar-ı hüznüm sana dön artık
Kara bahtlım güzel gözlüm
Rengi solmuş güle döndüm
Feryadım kime senden başka
Yağmur ol yağ gönlüme dön artık
@perlamare https://youtu.be/-A9cVnlHa9A😀
https://youtu.be/-A9cVnlHa9A
Kilitlendim kaldım :)
@perlamare asite atıp mı çözelim yoksa kaynatıp mı 😀
Asite atmak daha mantıklı sanki. Kesin çözüm :)
Kaynana mıyım ben ya?
https://youtu.be/DBOnH8OVTdY
@perlamare suçlusun sen 😀
https://youtu.be/C9QWjVf0S4M
Eşle Sado, hadi sende eşle.😂
Yeni tatilden geldim evde geçireceğim hafta sonunu
@askioldurmek
Gelsinn😀
@sarisin4500
Olur eşle bakalım kardoo
@sakinvetatlikiz
Haftasonu başladı yanımda olman gerekiyormuş @madagaskaraslani :D