Yalnız kamp yapanlarda var ama ben yalnız yapabileceğimi düşünmüyorum sıkılırım ve korkabilirim. Bir gün eşimle beraber kamp yaparız inşallah 😊

iki kez yaptım birinde tek başıma gitmiştim biraz garipti ve çadır bu kadar lüks değildi tabi çamaşır ipiyle askı asmak için yer yapmıştık tanımadığım 4 kızla yanyana yatmıştım, ikinci gittiğimde de arkadaşlarımla gittim ismini unuttuğum kulubelerde kalmıştık eğlenceliydi
Lisedeyken yapmistik ama benlik degil. Ben banyo olmayan yerde rahat edemiyorum. Dusumu almaliyim mis gibi kamp hayati bana gore degil hic. Sabahtan aksama kadar olacaksa tamam ama bir kac gun ise yapamam 🤷🏻♀️
Cevap
20Cevap
Tabiki yaptık kamp lâzım bir insana güzel hissettiriyor
İstanbul'da oturuyorum ama hafta bir iki kere kamp yaparim
Çok çabuk alışkanlık yapıyor.
Doğada uyumak da varkli yemek yapmata
Hele o atesin sıcaklığı herseye deger🙂
Ben kamp sevmiyorum. Sıkılırım ben çadırın içinde yok yok yok. Geniş ferah ferah yazlık ev olcak bana.
Kamp yapmayı severim :) daha önce bir çok defa yaptım fakat son zamanlarda çevre değişikliği sebebiyle kamp yapacak arkadaş bulamıyorum 😎
Evet yaptım, çadırıma kendim ve bir kişi daha ancak sığıyor. Bu kadar büyük bir çadırda harika olabilirdi.
Bu ne ya bu kamp değil bu kadar lüks kamp olmaz sürünmek lazım hıhım yaptım
Geçen yaz yaptım çadırda fırınlanmış tavuk gibi olunca arabaya geçip klima açıp uyuduk
Hayır ama bu resimde ki gibi bir şey olacaksa düşünebilirim
Öncelikle yanlız yapma daha önce kamp yapmış birisi ile gitmeni öneriririm çok ama çok eğlencelidir yapmamak büyük bir kayıp olur
Evet en fazla 2 gün kaldık şanssızlığımızdan.
@mothercat hiç yaptın mı :D:D
Birkaç defa yaptım. 😃
Yaptım.. Cok yaptım cadırda sabahladık
Yok kamp yapmadım efendim
Yaptım.. Revolver yanında olunca korkmuyorsun
Evet baharı bekliyorum yine gitmek için
Evet yaptım askerde hiç güzel değil
Evet pek çok kez en son karavanla yaptık
Kamp yaptık 2 kez
Hayır.
Hiç yapmadım :)
Askerde yaptım