Uçak bileti dahil. 4 yıldızlı otelde konaklama dahil. Yeme içme, telekomünikasyon ulaşım ve gezi dahil.
Uygun
Pahalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben baküye gitmek için bu parayı vermem ama 1500 dolar verip umre'ye giderim. dolar hesabına bakarsak fiyat uygun ama neden 6 gün? ayrıca uçak biletlerine baktım çok pahalı gidiş-dönüş kaç para bütçe ayırdın uçak bileti için?
Aptallık diye görmeyin, kendinize hayatınız boyunca unutamayacagınız bir hediye vermişsiniz.
Yediğiniz içtiğinize göre hesap kabarır. İmkanlarınız doğrultusunda hareket ederseniz, başka bir yeri daha görme şansınız olur.
bedava..
hiç kaçırmayın bu fırsatı..
Cevap
15Cevap
durumun iyise aptallık değil ama benim durumum olsa dahi gitmem bana göre batıda daha iyi yerler var baküye o kadar para dökülmez
Bakü için 6 bin lira harcamak hiç mantıklı bir davranış değil, balkanlar olsa neyse de ama bakü için fazla.
oteli kötüsünden tutardım ben gerek yok kasmaya uçak, yiyecek vs ye giderdi param
aptalik bazi kisiler ekmek bulamiyor siz gezi diyorsunuz
Elbette uygun, diş tedavisine verdim ben o parayı çocuğun.
Ben geçen gün adana'ya gittim geldim harcadım ki siz yurt dışı için konuşuyorsunuz gayet normal
Kral dairesinde kaldım otelde masaj vs
Kebap şırdan beyti muzlu süt her şeyi tattım çok güzeldi boş ver baküyü Adana'da hayat var çok renkli bir şehir
Ben de ilk başka yemem bunu dedim ama çok lezzetli bi şey
Açım deyip 6000 tl harcamak
600 euro mi yapiyor o
Bilmem 5 gun icin cok deilmi bana cok gibi geldi.
Iyide 4 yildizli otelde is toch all in qua eten enzo. Illede disardami yicen. Bilet ucuzmus. Turkiye daha pahali, mijn ouders İstanbul'a gittiler €450 pp.
Alleen de ticket.
Nee gecen hafta acil gittiler ya sana anlattiydim de reden.. overlijdenis.
Ne Afyonu yahu
Naar İstanbul . Ordanda naar Rize.
Azerbaycan’ı bilen biri olarak bedavaya geliyorsun diyorum
aptallık değil gez gör
Bu senin maddi durumuna göre değişir
Ne gereği var şimdi onun?
Knk vallla bedava kaçırma bakü güzel yer değerrr.
Az bile cnmm
Bekleriz gel😂
O paraya normal gezemiyoruz baküdeyse çok iyi
Ne pahalısı bedava be
Çok da pahalı diyemem
Gereksiz israf
Değmez yani
Ooo bekleriz jsjs
Çok uygun.
bedava
Ucak bileti zaten 3-5 bin, gayet uygun
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba @sinemcuk,
Ben en baştan bir öneride bulunmak isterim.
Bu önerimi de hayatınızın rehberi olarak değerlendirmenizi isterim. Çünkü ben öyle yapıyorum.
Yaptığınız hiçbir eğlence, tatil ya da mutluluk veren bir aktivite için asla pişmanlık duymayın. Dahası da var, böyle durumlar öncesinde asla kararsızlık yaşamayın. Sonra, yani ilerleyen zamanlarda insanlar yaptıkları değil, yapamadıkları için pişman oluyorlar.
Kaçırdıkları fırsatların arkasından üzülüyorlar. Bu nedenle, hayatta mutlu ve huzurlu olmanın sırrı büyük ölçüde kararlı ve sonuç odaklı olmaktan geçer. Ben bunu bilir, bunu söylerim. Siz de rahat olun. Detaylara çok takılmayın. Hayat tek ve kısa.
Gelelim 6.000 TL bütçeye. Bu miktarın usd karşılığı 625. Yani siz Bakü’ye gidiş, dönüş uçak dahil, 625 usd harcayacaksınız. Konaklama, internet, yemekler, içecekler, orada yapılacak şehir gezileri de dahil. Bana sorarsanız neredeyse bedava. Bizim Nirvana otellerimizde 2 kişilik oda fiyatı bundan fazla. O da sadece her şey dahil.
Bence kaçırmayın. Üzülürsünüz. İyi tatiller.
Teşekkürler 🤩