Tatil & Seyahat İstanbul'da Semt Önerisi Lutfen? Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bar, lokanta, otel ve kurutemizleme bir arada bulunan, İzmir basmane gibi bir semt önerebilir misiniz kalacak. Güncellemeler+1 yıl Semt hızlı olsun lütfen. Beyoglu gibi, aksaray gibi falan İstanbul'da Semt Önerisi Lutfen? Cevapla Öneri Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 39 +1 yıl beşiktaş olur kadıköy olur..önemli olan hangi yakada kalacağın.. 0 3 Yorumla Usemind +1 yıl Avrupa yakasinda kalacağim. Yorumla majestetuncay +1 yıl taksim olur, beşiktaş, ortaköy olur.. Yorumla Usemind +1 yıl Tamamdır hocam. Tesekkür ederim. Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bağdat caddesine çadır kur bence 😂✌🏼 1 3 Yorumla Usemind +1 yıl Kadıköy dediler ve akşam 9 yağmuruna yakalandım hoş geldin olarak. Mahvoldum. Yorumla _Elyise +1 yıl 🤣 geçmiş olsun Yorumla Usemind +1 yıl Sağol. Eksik olma. O nasil yağmur öyle. İzmirde vardıda allahtan yağmurluk montla geldiydim.İstanbulun antik tanrıları çok titiz. Şehri yıkadılar tanrılar Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Kadıköy de hepsi var.. 0 9 Yorumla Usemind +1 yıl Kadıköy anadolu yakasi mi abi Yorumla aerolite +1 yıl Aynen.. Merkezi olan her yerden Kadıköye ulasmak kolaydır. Yorumla Usemind +1 yıl Hallettim abi. Otel bile ayarladim kadıköy iskelede Yorumla aerolite +1 yıl Hayırlı olsun.. Hangi otel? Yorumla Usemind +1 yıl Adamın numarası kayitli ama otel adını unuttum. Kadıkoy iskelede tarihi bir konak. Toplam 6 odalı bir yer Yorumla aerolite +1 yıl tamam dir.. Bizim ara sokaklardaki otellerden birisidir. Yorumla Usemind +1 yıl Valla internete kadıköy apart ev yazdim kardeşim Yorumla Usemind +1 yıl Kardesim sitenin yanlis cevirisi abi. Çıktı kelimesine neden kardesime çevirmiski Yorumla aerolite +1 yıl Sorun değil.. 👍 Yorumla
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kadıköy moda göztepe caddebostan fenerbahçe 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hayirdir abi izmirin suyumu çikti 0 8 Yorumla Usemind +1 yıl Bıktım ordan😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂turistmisin sen Yorumla Usemind +1 yıl Yok degilim. Sehir degismek istiyorum o yuzden birçok şehirde birkac ay kalacağim ve sonra karar verecegim. Olmadı yurtdısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yirtdisina gidersen benide al bavula sığarm Yorumla Usemind +1 yıl Sen hep gizliden yorum yapan sabit bir takipçimsin. Sana bir kıyak yaparim merak etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂adaam haber bekliyorum Yorumla Usemind +1 yıl O iş bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂🌸 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10b cevap paylaştı. Beyoğlu derdim de yabancılar bastı orayı... 0 2 Yorumla Usemind +1 yıl Beyoğlu çekilmiyor şu an. Yorumla mdrx592 +1 yıl aynen Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Beşiktaş. Yaşanılacak semt. 0 1 Yorumla Usemind +1 yıl Tesekkur ederim. Mutlaka bakarım Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. Fatih İsmailağa 😊 0 4 Yorumla Usemind +1 yıl Tesekkur ederim. Mutlaka bakacam Yorumla hayalmee +1 yıl İsmailağa muhafazakâr bir kesim vakit kaybetme ben diyeyim sen bar falan demişsin ben azıcık latife ettim Yorumla Usemind +1 yıl He ya. Bu isimde cemaatte vardı Yorumla hayalmee +1 yıl Evet 👍 bu nasıl dalgınlıktır böyle Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Fatih 🙂😊 0 2 Yorumla Usemind +1 yıl Tesekkur ederim. Mutlaka gideceğim Yorumla halilim123 +1 yıl Hizli semttir. d Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kadıköy merkez 😃 0 2 Yorumla Usemind +1 yıl Tamamdır. Ordayım Yorumla semxsem +1 yıl 😃👍 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Bebek 0 4 Yorumla Usemind +1 yıl Tesekkur ederim. Gidip bebekleri dikizliyim orada Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Süs Köpeği gezdiren çok var git git😂illaki ay ne sevimli şey deyip yaklaşırsın bi taneye😂 Yorumla Usemind +1 yıl "O tasmayı bana takta, İstanbul köpek görsün" diye meşhur bir laf atma cümlesi var ama yasım geçti artık.Bu lafa düsüyorlar😀😀😀 Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Zuhahahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
beşiktaş olur kadıköy olur..
önemli olan hangi yakada kalacağın..
Avrupa yakasinda kalacağim.
taksim olur, beşiktaş, ortaköy olur..
Tamamdır hocam. Tesekkür ederim.
Bağdat caddesine çadır kur bence 😂✌🏼
Kadıköy dediler ve akşam 9 yağmuruna yakalandım hoş geldin olarak. Mahvoldum.
🤣 geçmiş olsun
Sağol. Eksik olma. O nasil yağmur öyle. İzmirde vardıda allahtan yağmurluk montla geldiydim.
İstanbulun antik tanrıları çok titiz. Şehri yıkadılar tanrılar
Kadıköy de hepsi var..
Kadıköy anadolu yakasi mi abi
Aynen.. Merkezi olan her yerden Kadıköye ulasmak kolaydır.
Hallettim abi. Otel bile ayarladim kadıköy iskelede
Hayırlı olsun.. Hangi otel?
Adamın numarası kayitli ama otel adını unuttum. Kadıkoy iskelede tarihi bir konak. Toplam 6 odalı bir yer
tamam dir.. Bizim ara sokaklardaki otellerden birisidir.
Valla internete kadıköy apart ev yazdim kardeşim
Kardesim sitenin yanlis cevirisi abi. Çıktı kelimesine neden kardesime çevirmiski
Sorun değil.. 👍
Kadıköy moda göztepe caddebostan fenerbahçe
hayirdir abi izmirin suyumu çikti
Bıktım ordan😀😀😀
😂turistmisin sen
Yok degilim. Sehir degismek istiyorum o yuzden birçok şehirde birkac ay kalacağim ve sonra karar verecegim. Olmadı yurtdısı
yirtdisina gidersen benide al bavula sığarm
Sen hep gizliden yorum yapan sabit bir takipçimsin. Sana bir kıyak yaparim merak etme
😂😂😂adaam haber bekliyorum
O iş bende
😂🌸
Beyoğlu derdim de yabancılar bastı orayı...
Beyoğlu çekilmiyor şu an.
aynen
Beşiktaş. Yaşanılacak semt.
Tesekkur ederim. Mutlaka bakarım
Fatih İsmailağa 😊
Tesekkur ederim. Mutlaka bakacam
İsmailağa muhafazakâr bir kesim vakit kaybetme ben diyeyim sen bar falan demişsin ben azıcık latife ettim
He ya. Bu isimde cemaatte vardı
Evet 👍 bu nasıl dalgınlıktır böyle
Fatih 🙂😊
Tesekkur ederim. Mutlaka gideceğim
Hizli semttir. d
Kadıköy merkez 😃
Tamamdır. Ordayım
😃👍
Bebek
Tesekkur ederim. Gidip bebekleri dikizliyim orada
Süs Köpeği gezdiren çok var git git😂illaki ay ne sevimli şey deyip yaklaşırsın bi taneye😂
"O tasmayı bana takta, İstanbul köpek görsün" diye meşhur bir laf atma cümlesi var ama yasım geçti artık.
Bu lafa düsüyorlar😀😀😀
Zuhahahaha