Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bilennyazar mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başkasının pasaportu ile yapabilir, çok benziyorsa vatandaş ise Avrupada çok yerde kimlik okutup geçiyorum polis falan yok.
Hmm parmak izi falan peki
Avrupada kendi vatandaşları için turnike var kimlik okutup geçiyorum , adamlar kimliği çok sağlam dandik değil hemen burdakiler hoplamış parmak izi yüz tanıma diye bilmeden atmayın.
Gümrüğe girince isteyen polise pasaport veriyor isteyen turnike , kapı var özel ordan geciyosun. Vatandaş olamama ama.
Vatandaş olana.
Yok vatandaş değil vize ihlal cezası var 5 yıllık
Delikanlı nereli
Kız ya özbekten ve sevdiğim biri var onun için gelecek evlilik babında bende istemiyorum gelmesini çünkü sevdiğim kişi ve acilacaktim
Aha turkiyeye inan şimdi anladım. Zor gelemez. bizimkiler çok aşırı sıkı tutuyor burdaki sistem Avrupadan daha sıkı korkma gelemez.
Ohhh be çok mutlu oldum bi ara gelmeye çalışmış takılmış bavulu falan gelmiş o kalmış Sjsjsjsjs şimdi yine uğraşıyor kimlik değiştirip yeni vize çıkaracakmış
Vizeyi bugün yarın halledip haftaya geleceğim demiş ama nasıl olur yani haksızlık cezası var isim degistirip gelmesi çok saçma
Kaçak yollardan olur. Yakalanırsın.
Ben değilim sevdiğim biri var onu biriyle evlendirmk istiyorlar özbekten gelmeyi düşünüyor o yüzden sordum
Yapamaz kimlik numarası parmak izi yüz tanıma vs var
Gelme ihtimali sıfır soyad isim değişse bile
Evet maalesef anca mülteci olarak gelir :)
Ohhh be içim rahatladı kesin konuşuyordu gelirim diyordu
Hangis sehirdesin büyük bir sehirdeysen bulmaaz seni
Öyle bir şey değil sevdiğim biri var buna ozbekten birini bulmuşlar gelmeye çalışıyor gelemesin istiyorum
Anladım sende Özbekistan dan
Afgan gibi kaçak gelebilir ama
Kacak değil isim ve soyad değiştirip yeni vize cikermayi düşünüyor
Vizeyi bugün yarın halledip haftaya geleceğim demiş ama nasıl olur yani haksızlık cezası var isim degistirip gelmesi çok saçma
Gelemez seni korkutuyor
Korucak bir şey yok zaten de ben sevdiğim kişiyi kaybedeceğim o gelirse acilacaktim ne guzel
Acilirsin
Inşaallah gelemez
Gelse şikayet edersin Türkiye'de kadına şiddet çok tepki verilir
Ya hayirnoyle bir şey değil gelen kişi kadın ve benim hoşlandığım kişi için gelecek
Vooo işler karışıyor
Böyle yani gelemesin istemiyorum yoksa ben sevdiğim kişiyi hepten kaybedecm
Turkiyeye yıllar önce gelmiş ve 600 tl borç yapmış türkiye de ödemezsen 5 yıl gelemezsin demiş buda şey demiş ödemeyeceğim zaten bir daha ne isim olacak türkiye ile öyle cezayı yemiş var mıdır böyle bir şey
Vize cezası süreleri var evet var
5 yıl yemiş isim degistirip başka vize ile gelebilir mi