Tatil & Seyahat Yazınız bitti mi yoksa devam mı ediyor? Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sizinle bu sabah çektiğim fotoyu paylaşayım. Seviyorum bu şehri :)Dip Not: Kıskanmadan bakın :D Yazınız bitti mi yoksa devam mı ediyor? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BaşkomutanMka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Daha tam olarak bitmedi , ama bir an önce bitmesini istiyorum ; çünkü İzmir'de yaşıyorum ve buralar gerçekten çok sıcak... 0 0 Yorumla
98Nr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Öyle bir kıskandım ki kem gözümle yaz'ını bitiricem şimdi 0 8 Yorumla Uğultu +1 yıl Ama olmazki yaaa Yorumla 98Nr_ +1 yıl Bak baak hoppaa jdnrjfnrjfj Yorumla Uğultu +1 yıl Sözünü geri al aman gözünü Yorumla 98Nr_ +1 yıl 🤓🤓🤓 Yorumla Uğultu +1 yıl Kem göz bu mu asdasd Yorumla 98Nr_ +1 yıl Seni şimdi taş ederim heee Yorumla Uğultu +1 yıl E ama yuh Yorumla 98Nr_ +1 yıl Hahahjzbsjxndjd Yorumla
Sessizsedasızgitmek Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Hiç tatil yapmadım. Ömrüm çalışmakla bitti. Kıskanmıyorum. Herkes kendi kaderini yaşar 0 2 Yorumla Uğultu +1 yıl Özelikle tatil amaçlı gitmedim. Yaşadığım şehir ve haftasonu tatilim. Yorumla Sessizsedasızgitmek +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Para yok kardeş bize yaz gelmedi hic 0 1 Yorumla Uğultu +1 yıl Yani buna diyecek birşeyim yok. Yorumla
Sinee__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kıskandım bakk🤨 0 2 Yorumla Uğultu +1 yıl Antalya'nın böyle huyları var işte napsın kıskandırıyor sjsjsj Yorumla Sinee__ +1 yıl Dbdhdbdn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha tam olarak bitmedi , ama bir an önce bitmesini istiyorum ; çünkü İzmir'de yaşıyorum ve buralar gerçekten çok sıcak...
Öyle bir kıskandım ki kem gözümle yaz'ını bitiricem şimdi
Ama olmazki yaaa
Bak baak hoppaa jdnrjfnrjfj
Sözünü geri al aman gözünü
🤓🤓🤓
Kem göz bu mu asdasd
Seni şimdi taş ederim heee
E ama yuh
Hahahjzbsjxndjd
Hiç tatil yapmadım. Ömrüm çalışmakla bitti. Kıskanmıyorum. Herkes kendi kaderini yaşar
Özelikle tatil amaçlı gitmedim. Yaşadığım şehir ve haftasonu tatilim.
👍👍👍
Devam ediyor Ekim sonuna kadar devam 😄
Para yok kardeş bize yaz gelmedi hic
Yani buna diyecek birşeyim yok.
Yazım başlamadan bitti shshsh
Kıskandım bakk🤨
Antalya'nın böyle huyları var işte napsın kıskandırıyor sjsjsj
Dbdhdbdn
Bitti
Okinawa'dayım şu an. Yakuzilerle takılıyorum