Tatil & Seyahat Karadeniz'in en güzel şehri sizce Samsun mu Trabzon mu? Borjgali_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce Karadeniz'in incisi Samsun mu Trabzon mu? Samsun Trabzon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Karadeniz'in en güzel şehri sizce Samsun mu Trabzon mu? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fşrefşre Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Samsun'a daha gitmedim ama Samsun güzeldir. :) 1 0 Yorumla
erhann8 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl sinop 1 5 Yorumla Borjgali_ +1 yıl Sinop küçük. Samsun ve Trabzon Karadeniz'in en büyük şehirlerinden. Yorumla erhann8 +1 yıl büyükse güzel midir Yorumla Borjgali_ +1 yıl Büyük yerlere ve ekonomik açıdan güçlü yerlere şu bölgenin incisi falan derler, kalkıp da bir köyü göstermezler. Yorumla erhann8 +1 yıl bi de şu vardır biliyosun nerde çokluk orada b. kluk Yorumla Borjgali_ +1 yıl Orası öyle. Nüfus azlığı dolayısıyla Ordu ve Giresun da hoşuma gider. Çok doğal yerler. Yorumla
nedenaZ Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Sinop der susarım 1 2 Yorumla Borjgali_ +1 yıl Sinop köy gibi küçük yer. Yorumla nedenaZ +1 yıl Öyle olduğu için seviyorum bende zaten Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,2b cevap paylaştı. Trabzon sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Samsun'a daha gitmedim ama Samsun güzeldir. :)
Memleketimim her yanı ayrı güzel
Rizee <3
sinop
Sinop küçük. Samsun ve Trabzon Karadeniz'in en büyük şehirlerinden.
büyükse güzel midir
Büyük yerlere ve ekonomik açıdan güçlü yerlere şu bölgenin incisi falan derler, kalkıp da bir köyü göstermezler.
bi de şu vardır biliyosun nerde çokluk orada b. kluk
Orası öyle. Nüfus azlığı dolayısıyla Ordu ve Giresun da hoşuma gider. Çok doğal yerler.
Sinop der susarım
Sinop köy gibi küçük yer.
Öyle olduğu için seviyorum bende zaten
Trabzon
Trabzon sevmem